Stacy Fawcett, oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Düzenleyen:
Stacy Fawcett, oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü

MAGAZİN Haberleri

Ekran için hazırladığı yemek programlarıyla tanınan Stacy Fawcett adlı Amerikalı sunucu ve 17 yaşındaki oğlu, 19 yaşındaki diğer oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Korkunç olay, ABD'nin Dallas kentinde yaşandı. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre 45 yaşındaki Fawcett ile 17 yaşındaki küçük oğlu cuma gününün erken saatlerinde Fawcett'ın 19 yaşındaki diğer oğlu McCann Utu Jr. tarafından bıçaklandı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Olayın ardından 911 yetkilileri bir telefon aldıklarını, karşı taraftaki kişinin "cinayete teşebbüs ettim" dediğini bildirdi. Polis hemen telefonda kendilerine verilen adrese gitti. Eve ulaşan polis kanlar içinde üç kişiyle karşılaştı.

HASTANEDE SON NEFESİNİ VERDİ

Yapılan incelemede iki kişinin hayatını kaybetmiş olduğu, 19 yaşındaki McCann Utu'nun ise yaşadığı belirlendi. Genç adam hastaneye götürüldü ancak orada son nefesini verdi.

Stacy Fawcett'ın erkek kardeşi Justin Facwett, yeğeni McCann'ın bir yıldan fazla bir süre önce beyniyle ilgili bir sorun yaşadığını anlattı.

Stacy Fawcett'ın büyük oğlunun annesiyle kardeşini bıçakladıktan sonra intihar ettiği sanılıyor.

Stacy Fawcett, oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü

ÖLÜMÜ YASA BOĞDU

Stacy Facwett, yemek yazıları kaleme alan bir blogger olarak tanındı. Adından da bir TV kanalında yemek programları yapmaya başladı. Fawcett'ın ölümü yaşadığı Dallas bölgesini yasa boğdu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...