Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte konseyde çıkan isimler

Düzenleyen:
Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte konseyde çıkan isimler

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu dokunulmazlık oyunu ile sonuca ulaşıyor. Survivor'da bu hafta ünlüler takımı dokunulmaz oyununu kaybetti. Bireysel dokunulmaz oyununu kazanan Atakan, bir arkadaşının adını söyleyecek. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor'da ada konseyinden takım oylamasında Tuğba Özay'ın ismi çıktı. Atakan'ın dokunulmazlık kolyesini alması ile birlikte bir isim söyleme hakkı doğdu ve bu isimde Yunus Günce oldu. Böylelikle Survivor eleme haftasında Tuğba Özay ve Yunus Günce'nin ismi çıktı. Survivor'da ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte ada konseyi karıştı. Tuğba Özay ve Nagihan birbirine girdi. Eski hesapların bir bir döküldüğü Survivor eleme haftasında Tuğba Özay, Nagihan'ı kendisini satmakla suçladı ve Atakan'ın güçlü olmasından dolayı onun yanına geçtiğini söylerken, 'dostunu satmayacaksın, açlıklada boğuşsan duruşunu bozmayacaksın' diyerek Nagihan'a kızgınlığını dile getirdi. Nagihan bu sözlere zehir zembelek cevaplar verdi. Güçsüz isimleri sırtında taşıyamacağını söyleyen Nagihan, ben final yolunda ilerlemek için bir karar aldın ve o tarafa geçtim diyerek kimseyi satmadığını söyledi ve Yunus Günce'den çok rahatsız olduğunu sözlerine ekleyerek tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. Nagihan, Tuğba'ya Yunus Günce'yi yanına aldın o günden sonra sizinle birlikte yürümek istemiyorum diyince, Yunus Günce söze girerek ben kedi yavrusu muyum beni niye sürekli böyle itham ediyorsunuz diyerek gergin ortamı bu espiriyle yumuşattı.

SURVİVOR'DA ADALAR NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tam olarak tarihinin belli olmadığı birleşme partisinin adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacaklar. Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'da dün akşam büyük ödül piknikti. Piknik ödülünü almak için kıyasıya rekabet eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor'ın en heyecan verici karşılaşmasını yaşadılar. 8-4 önde olan Ünlüler takımı art arda sayılar vererek 8-9 geride kaldılar. Atakan ve İbrahim'in nefes kesen mücadelesinde galip olan Atakan oldu ve durum 9-9 oldu.

Bayrak yarışı için takımların en iyi kız ve en iyi erkek yarışmacıları seçildi. Ünlüler takımı Atakan ve Nagihan'ı seçerken; Gönüllüler takımı Gizem Memiç ve Semih'i çıkardı. Gizem Memiç'in ilk turda geride kalması sonucu Semih ve Atakan arasındaki yarışın galibi Atakan oldu. Survivor'da piknik ödülünü kazanan Ünlüler takımı eğlenceli vakit geçirip sürpriz yemeklerle buluştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...