Turabi saç ektirmiş!

Düzenleyen:
Turabi saç ektirmiş!

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kertenkele' dizisi ile oyunculuğa adım atan Turabi Çamkıran'ın kafasına 3700 greft saç ekildiği öğrenildi.

Survivor yarışmasıyla tüm Türkiye'nin tanıdığı, üst üste kazandığı 2 şampiyonlukla da herkesin sevdiği 'Turbo' lakaplı Turabi Çamkıran'ın büyük sırrı ortaya çıktı.

SAÇLARIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Survivor'ın bitmesinin ardından oyunculuk dersleri almaya başlayan ve ATV'de yayınlanan Kertenkele dizisinde , Kara Kemal karakterine hayat veren Turabi katıldığı Beyaz Show'da gür saçlarıyla dikkat çekti.

Turabi saç ektirmiş!
 

YENİ İMAJI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kafasının ön bölgesinde dökülen saçlarına ek yaptıran Turabi Çamkıran'ın yeni imajı sevenlerinden de büyük beğeni aldı. Turabi'nin kafasına 3700 greft saç ekildiği öğrenildi.

Turabi saç ektirmiş!

GREFT SAÇ EKİMİ NEDİR?

Greft saç ekiminde başın arkasından alınan ve saç dökülmesi olan alanlarda ekilen temel yapıdır. Saç nakli ile nakil edilen yapılara greft adı verilir. Greft içinde saç kökleri ve bir miktar deri bulunur. Saç köklerinin sayısına ve içerdiği deri miktarına göre greft çeşitleri değişir.

Turabi saç ektirmiş!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...