Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meltem Cumbul o davayı kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meltem Cumbul o davayı kazandı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul’un taksiden indiği esnada omzuna çarpan sürücü “taksirle yaralama” suçundan 3 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

İstanbul 58’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına şikayetçi Meltem Cumbul ve tutuksuz sanık Mihail K. Katılmazken tarafları avukatları temsil etti.  Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Mihail K.’nın Meltem Cumbul’a karşı  “taksirle yaralama” suçunu işlediğini sabit görerek 3 Bin TL adli para cezasına çarptı. Mahkeme sanığa verdiği adli para cezasını erteledi. 
1 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU 
Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, geçtiğimiz yıl ticari bir taksiden inerken arkadan gelen bir aracın omzuna çarpmasıyla yere düşerek yaralanmıştı. Ancak sürücünün olay yerinden kaçması üzerine Cumbul şikayette bulunmuştu. Cumbul'a çarpan aracın sürücüsünün tespit edilmesiyle 75 yaşındaki Mihail K. hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. 
SÜRÜCÜ CUMBUL’UN DİKKATSİZ DAVRANDIĞINI ÖNE SÜRMÜŞTÜ 
Sanık Mihail K. önceki celselerde alınan ifadesinde Cumbul'un dikkatsiz davrandığını öne sürerek, "Görüntüleri incelediğimde, şikayetçinin dikkatsiz bir şekilde ticari taksinin sol kapısından inip yola çarptığı ve aracımın arkasından aracıma çarptığı, bu olaydan benim bir kusurum olmadığını anladım. Görüntülerden benim benim kusurumdan değil müştekinin kusurundan olduğu bellidir. Olayla ilgili benden tazminat gideri bulunmadı. Zararı var ise maddi zararın ispatlanması şartıyla ödemeye hazırım. Beraatime karar verilmesini istiyorum” diyerek kendisini savunmuştu. 
CUMBUL ZARARININ GİDERİLMESİNİ İSTEMİŞTİ 
Şikayetçi Meltem Cumbul ise ifadesinde sanığın kendisine çarptıktan sonra bilerek kaçtığını öne sürdü. Cumbul ifadesinde, "Olay günü bindiğim ticari taksi beni indirmek için durduğunda aracın sağ tarafı inmeye müsait değildi. Aracın solundan yolu kontrol ederek indim. Yolda sanığın aracının benim bulunduğum araçtan çok geride bulunduğunu gördüm. Yolun sağ tarafını kontrol ederek geçişe başladım. Sanık aracıyla hızlı bir şekilde gelip, benim sol omzumdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşüp yaralandım. Olay sırasında sanığın aracı hızlıydı. O sırada bizim aracımızı sollayıp geçmesi de bence trafik kurallarına aykırıydı. Sanığın aracı bana çarpacağı sırada ani bir refleksle kendimi geriye attım. Bu nedenle aracın bana daha fazla zarar vermesine engel oldu. Zararım giderilmedi. Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılsın" demişti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...