Fatih Ürek'ten Bülent Ersoy'a olay gönderme

Düzenleyen:
Fatih Ürek'ten Bülent Ersoy'a olay gönderme

MAGAZİN Haberleri

Fatih Ürek parmağındaki yüzüğü soran gazetecilere Bülent Ersoy'u ima ederek, 20 bin lira verecek kadar keriz miyim" yanıtını verdi.

Fatih Ürek yüzük üzerinden Bülent Ersoy'a göndermede bulundu. Önceki akşam Nişantaşı Sess kulüpte arkadaşlarıyla sabah saatlerine kadar eğlenen Fatih Ürek çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. İlginç kıyafetleri ve farklı takıları ile dikkatleri üzerine çeken Fatih Ürek " Arkadaşlar kıyafetlerim o kadar pahalı değil hiç boşuna bakmayın ceketim 300 lira en pahalısı da cekettir zaten dedi."

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Bir gazetecinin parmağındaki yüzüğü sormasıyla "Valla inanır mısın bir arkadaşım tasarlamış çok hoşuma gitti bende taktım "dedi.

"20 BİN LİRA VERECEK KADAR KERİZ MİYİM"

Fatih Ürek, "Hem ben bir yüzüğe 20 bin lira verecek kadar keriz miyim "diyerek kahkahalarıyla Nişantaşı sokaklarını adeta inletti. Ürek'in bu sözleri takılarına ve kıyafetlerine servet harcayan Bülent Ersoy'u akıllara getirdi.

Fatih Ürek'ten Bülent Ersoy'a olay gönderme

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...