Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ateş filminin galası yapıldı

Düzenleyen:
Ateş filminin galası yapıldı

MAGAZİN Haberleri

Ateş filmi dün akşam Akmerkez'de galasını gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu Haluk Piyes'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenerek başrolünde de rol aldığı Ateş filmininde Büşra Ayaydın, Meltem Miraloğlu ve Eren Hacısalihoğlu ile çalıştı. Filmde Haluk Piyes "Ateş", Büşra Ayaydın ise "Aleyna" karakterini canlandırıyor. 

Akmerkez AVM'de yapılan galaya bir çok isim katılırken, Meltem Miraloğlu gazeteci arkadaşı Talip Karakaş ile gelerek dikkatleri üzerine çekti. 

Filmde 'Aleyna' aleyna karakterini canlandıran ve çekimlerin tamamlanmasından kısa bir süre sonra tesettüre giren Büşra Ayaydın ise çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Ateş'in sevdiği, 20'li yaşlardaki bir kızı canlandırıyorum. Doğu'da varlıklı bir ailenin kızı. Başkasıyla evlendirmek istiyorlar. Aleyna da yaşıtları gibi, buna boyun eğmeyecek bir kız. Her şeyi, herkesi geride bırakarak İstanbul'a tek başına geliyor. Ateş onun hayattaki en büyük şansı." dedi.

Ateş filminin galası yapıldı

Aksiyon ve dram türündeki film, bugün vizyona giriyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...