Semih elendi mi, Zafer Elendi mi? Semih Zafer kavga görüntüleri! Tıkla İzle

Düzenleyen:
Semih elendi mi, Zafer Elendi mi? Semih Zafer kavga görüntüleri! Tıkla İzle

MAGAZİN Haberleri

Zafer Elendi mi? Semih elendi mi, Semih Zafer nasıl kavga etti görüntüleri izle! Semih Öztürk ve Zafer diskalifiye kavga mı etti? Semih Öztürk ve Zafer Mete neden kavga etti? Acun Ilıcalı bu kavgayı flaş bir şekilde duyurdu. Survivor adasında neler oluyor, Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı 'Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var' diyerek duyurdu.

Zafer Elendi mi? Semih elendi mi, Semih Zafer nasıl kavga etti görüntüleri izle! Semih Öztürk ve Zafer diskalifiye kavga mı etti? Semih Öztürk ve Zafer Mete neden kavga etti? Acun Ilıcalı bu kavgayı flaş bir şekilde duyurdu. Survivor adasında neler oluyor, Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı 'Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var' diyerek duyurdu. Survivor Semih ve Zafer arasında büyük bir tartışma yaşandı. Ada konseyinden kısa bir süre önce ikili arasındaki gerilim üst noktaya taşındı. Acun Ilıcalı ise hem Semih’i hem de Zafer’i konseye almayarak görüntülerin inceleneceğini ve ardından gerekli kararın verileceğini söyledi. Zafer ve Semih arasındaki kavganın nedeni hakkında net bir bilgi yok. Takipçilerin birçoğu Semih dayak mı yedi? sorusunu soruyor. Bu sorunun cevabının olumlu olmasının ihtimali büyük. Muhtemelen diskalifiye olacak isim Zafer olacak. Ancak Semih Öztürk’ün de diskalifiyesi söz konusu. Bakalım Semih Öztürk Survivor diskalifiye olacak mı?  Acun Ilıcalı Survivor'ın son bölümünde 'Gönüllüler adasında hiç istemediğimiz  bir olay yaşandı. Semih Öztürk ile Zafer arasında' diyerek flaş gelişmeyi haber verdi. Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri açıkladığı anda bu haberde bulacaksınız.

ACUN AÇIKLADI!

ADADAN ZAFER METE ELENDİ!

Semih elendi mi, Zafer Elendi mi? Semih Zafer kavga görüntüleri! Tıkla İzle
Survivor 2016'nın hareketli isimlerinden biri olan Mehmet, bu hafta adaya veda eden isim oldu. Mehmet'in elenmesinden sonra Survivor'da farklı olaylarda yaşandı. Bu olaylar sebebiyle 2 yarışmacı daha yarışmadan elenebilir.

Semih Öztürk ile Zafer Mete kavga etti!
Survivor 2016'nın son bölümünde Zafer Mete ile Semih Öztürk'ün kavgası sosyal medyayı salladı!

 

Kavgadan nasıl haberdar olundu?

 

Acun Ilıcalı 'Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var' diyerek Semih Zafer gelişmesini duyurdu. Acun Ilıcalı Semih Zafer görüntüleri izleyip yarın özel bir ada konseyi yapacak. Semih ve Zafer arasından biri Survivor'dan diskalifiye olabilir.

SURVİVOR SEMİH İLE ZAFER KAVGASI SEBEBİ O MU? İŞTE O İDDİALAR!

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;
-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

Kavga nasıl çıktı?

 

Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve daha sonra olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında bulunuyor.

 

Zafer Mete ile Semih Öztürk elendi mi? Ne zaman belli olacak?
- Şuan herhangi bir elenme söz konusu değil.





Semih ile Zafer kavgası nasıl oldu Survivor'dan bunlar sızdı!

Survivor Semih ve Zafer kavgasından sızıntılar oldu. Zafer üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Semihle Zafer kavgası bakın nasıl başlamış.

Survivor adasında Semih ve Zafer kavgası için görüntüleri izleyen Acun Ilıcalı'nın bu akşam saat 20.00'da başlayacak son bölümde açıklama yapması bekleniyor. Semih ile Zafer kavgasına dair Survivor adasından sızan bilgilere göre bakın neler olmuş!

Survivor adasında Zafer ile Semih Öztürk arasında en başından beri bir gerilim vardı. Bu gerilim küçük körüklemelerde hemen alev alıyordu ve birilerinin araya girmesi ile yatışıyordu.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI

Semih ve Zafer en son dolma ödülü kaybedilince kavga etmişlerdi. O kavgada Semih Öztürk, Zafer için "ya kova düşürür ya ipi elinden kaçırır elenip gideceksin" demişti.

SOPAYI YİYİP GİDECEKSİN
Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti.

ZAFER METE SEMİH ÖZTÜRK'ÜN BOĞAZINI SIKMIŞ

Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;

Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.

SEMİH İLE ZAFER KARARI DİSKALİFİYE OLURLAR MI?

İddialara göre kavgada durum Zafer Mete'nin aleyhine görünüyor. Fiziki şiddete başvurduğu için eğer diskalifiye kararı çıkarsa Semih kalır Zafer elenir deniliyor.
semih ve zafer kavgasi goruntuleri diskalifiye mi elendiSemihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük bir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.
Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verdi. Bu karar de olağanüstü toplanan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın aldığı Semih - Zafer kararını bu akşam yayınlanacak olan Survivor'da açıklaması bekleniyor.

SEMİHLE ZAFER KAVGASININ GÖRÜNTÜLERİ

Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI NE OLDU ACUN ILICALI ANLATMIŞTI

Semih ile Zafer arasındaki kavgayla ilgili şok açıklamayı Acun ILıcalı salı günü akşamki ada konseyinde yapmıştı.
Acun Ilıcalı Semih Zafer olayıyla ilgili şu bilgileri vermişti;

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.

SEMİH İLE ZAFER'İN KAVGASI

-"Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.

SEMİHLE ZAFER ARASINDAKİ GERİLİM BAŞKA BOYUTA GEÇTİ

-"Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam en sürpriz şekilde cevap buldu. Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasındayken, hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu cevap buldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.

Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu.. Peki Survivor'da kim elendi?

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..

Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu?

Ünlüler takımında elenme heyecanı yaşanırken, gönüllüler adasında Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla büyük bir şok yaşandı. Semih ve Zafer'in kavga ettiği tahmin edilirken, Acun Ilıcalı adada talihsiz bir olay yaşandığını ve ancak görüntüleri izleyerek karar verebileceklerini sözlerine ekledi ve konuyla alakalı alınacak kararın yarın akşam açıklanacağını bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında. Peki Zafer ve Semih diskalifiye olacak mı? gözler yarın akşamda belkide konseyden çıkan oylama ile sonuca ulaşacak.

Ada konseyinden hemen önce gönüllüler takımından Semih ve Zafer arasında yaşanan istenmeyen durumu Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. İki yarışmacı için kararın yarın verilmesi bekleniyor. Survivo'da Semih ile Zafer arasında devam eden gerilim bugün hat safhaya ulaştı. Görüntülerin incelenerek değerlendirileceği ve durumun Çarşamba akşamı yapılacak konseyde açıklanacağını duyuran Acun, yaşanan gelişmenin hiç tasvip edilmediğini söyledi. Görüntüler incelendikten sonra iki isimden biri diskalifiye edilerek adaya veda edecek.

Survivor'da kim elendi

Semih elendi mi, Zafer Elendi mi? Semih Zafer kavga görüntüleri! Tıkla İzle
SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk kimdir? TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da adından sıkça söz ettiren Semih Öztürk daha önce Ütopya programına katılmıştı. İşte Semih Öztürk ile ilgili detaylı bilgiler... Tv 8'de Ütopya Yarışması ile tanıdığımız Semih Öztürk Survivor 2016 Gönüllüler takımında yarışıyor. Yarışmadaki performansı ve takıma tavrıyla konuşulan Semih Öztürk hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.

Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.
Semih elendi mi, Zafer Elendi mi? Semih Zafer kavga görüntüleri! Tıkla İzle
ZAFER METE KİMDİR?

8 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen Zafer Mete, İstanbul’da yaşamaktadır. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olan Mete’nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete’nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz’dir.

Zafer Mete koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Mete, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giymiştir.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...