Diriliş Ertuğrul'da ayrılık mı var?

Düzenleyen:
Diriliş Ertuğrul'da ayrılık mı var?

MAGAZİN Haberleri

Gündoğdu rolünü oynayan başarılı oyuncu Kaan Taşaner'in Diriliş Ertuğrul Dizisi'nden ayrılarak yeni bir dizide çekimlerine başladığı iddia edildi.

Reyting rekoları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi, çarpıcı bir iddia ile gündeme geldi. 'Gündoğdu' rolünü oynayan Kaan Taşaner'in sette geçirdiği bir kaza yüzünden kolu kırılmıştı. Bir süredir dizinin çekimlerinde yatakta hasta rolünde geçiren Gündoğdu rolündeki Taşaner'in ayrıldığı ve  kendisine başrol verilen yeni bir dizide çekimlere başladığı iddia edildi.

SON BÖLÜMLERDE NELER OLMUŞTU?

Gündoğdu ölümün döşeğindedir. Öğrendikleri Gündoğdu’yu çok yaralamıştır. Özellikle de evleneceği Goncagül’ün de babası Gümüştekin Bey gibi hain çıkması Gündoğdu’yu daha da derinden etkilemiştir. Gündoğdu’nun kolunda çıkan çıban duydukları üzerine bir günde şişmiş ve davul gibi olmuştur. Gündoğdu’nun çıbanı artık kemiğe dayanmıştır ve kurutulup tedavi edilmediği takdirde kana karışıp Gündoğdu’yu ölüme kadar götürebileceği söylenmektedir. Nitekim Gündoğdu’nun babası Süleyman Şah da bir çıbandan çok çekmiş ölüm döşeğinde yatmıştır. Son olarak Gündoğdu tedavi için Erzurum'a gitmek için yola çıkmıştır. (Takvim)

Diriliş Ertuğrul'da ayrılık mı var?
Kaan Taşaner ile Selin Şekerci aynı dizide buluşacak

Hürriyet'in haberine göre, Diriliş Ertuğrul’dan ayrılan Kaan Taşaner, yeni projesinde sevgilisi Selin Şekerci ile kamera karşısına geçecek. Çiftin başrolleri paylaştığ “Rengarenk” adlı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Dizi haziranda izleyiciyle buluşacak. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...