Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selen en büyük hayalini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Selen en büyük hayalini açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk Pop Müziği sevenlerine 'Şahane Ben' single'ı ile merhaba diyen Selen, en büyük hayallerinden birinin Demet Akalın’la ortak bir projede yer almak olduğunu söyledi.

Dört şarkıdan oluşan maxi single’ının çıkış parçası “Şahane Ben” için Deniz Akel yönetmenliğinde kamera karşısına geçen ses sanatçısı Selen, ünlü pop sanatçısı Demet Akalın ile düet yapmak istediğini söyledi. Çocukluğundan bu yana müzikle içice büyüdüğünü ifade eden Selen, kendini koyu bir Sezen Aksu hayranı olarak tanımlarken günümüz popüler müziğinden en çok Demet Akalın’ı beğendiğini sözlerine ekledi. Selen, “Demet Akalın’ın başarısı tesadüfi değil. Disiplin, çalışkanlık ve şarkıları seçerken ki hissi tartışılmaz derecede başarılı” diyerek, en büyük hayallerinden birinin Demet Akalın ile ortak bir projede yer almak olduğunu söyledi. 
Selen, müzisyen bir ailenin içinde küçük yaşlardan itibaren müzik ile büyüyen büyüdüğünü dile getirerek “Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde gördüğüm caz eğitimi yorumumdaki farkı müzikseverlere hissettiriyor. Üniversite yıllarından bu yana devam eden bale ve latin dansları merakım ile her anlamda geliştirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda kendime ait bir çok söz ve beste de bulunuyor. Müzik direktörlüğünü Erhan Bayrak'ın üstlendiği albüm müzik marketlerde yerini aldı. 'Şahane Ben'in albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısının sözleri ise çok sevdiğim Şebnem Sungur'a müziği Türkiye'de 'müzik' denilince akla gelen ilk isimlerden Gökhan Tepe'ye ait" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...