Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diriliş'te kriz büyüyor! Engin Altan'ın hayranları ayağa kalktı

Düzenleyen:
Diriliş'te kriz büyüyor! Engin Altan'ın  hayranları ayağa kalktı

MAGAZİN Haberleri

'Diriliş Ertuğrul' dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan'ın yapımcıdan sonra hayranları da 'Romantik Komedi Balayı' filminde oynamasını istemiyor.

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı TRT 1'de yayınlanan Diriliş'in yapımcısının, oyuncunun "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasını istemediği iddia edildi.

YAPIMCI ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Mayıs sonunda dizinin sezon finali yapmasıyla yeni filmde rol almaya hazırlanan Düzyatan'ın kafası karıştı. İddiaya göre dizinin yapımcısı Engin Altan Düzyatan'ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasının oyuncuya zarar vereceğini düşünüyor. Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor.

ŞAŞTI KALDI!

Bu düşünceye Düzyatan'ın hayranları da destek çıktı. Sosyal medyada oyuncuya mesajlar atan hayranları, "Tarihi bir isimden sonra sana gülmemizi bekleme", "Sana artık daha ciddi roller yakışır" yorumları yaptı. Bu krize Engin Altan Düzyatan'ın nasıl bir çözüm bulacağı ise merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...