Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savcıdan Seda Sayan'a ret

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
Savcıdan Seda Sayan'a ret

MAGAZİN Haberleri  / sabah

Ünlü sanatçı Seda Sayan, oğluyla birlikte rol aldığı Domino's Pizza reklamında, bir kola firmasının da reklamı yapılınca savcılığa başvurmuştu.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Sayan, izni ve bilgisi dışında yapılan kola reklamı sebebiyle manevi ve mali haklarına tecavüz edildiği iddiasıyla iki firmayı da şikâyet etmişti. Şikâyeti inceleyen İstanbul Fikri Sinai Haklar Soruşturma Savcılığı, sanatçının imzaladığı sözleşmeden sonra reklam ücretini aldığı ve bu reklam filminin tanıtımının yapıldığını belirtti.

Sayan'ın ses ve görüntü kayıtlarının izinsiz kullanılmasının söz konusu olmadığı belirtilerek, Sayan'ın hakkını hukuk mahkemesinde araması gerektiği kaydedildi. Soruşturma takipsizlikle sonuçlandı. Sayan aynı tartışmayı hukuk mahkemesine de taşımış, 110 bin liralık tazminat davası açmıştı. Dava halen İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde sürüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...