Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşandı mı?

Düzenleyen:
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşandı mı?

MAGAZİN Haberleri

7 aylık birlikteliğin ardından 2011 yılında nikah masasına oturan Tuba Büyüküstün ile oyuncu eşi Onur Saylak'ın boşandığı iddia edildi. Büyüküstün konuyla ilgili Instagram'dan açıklama yaptı.

Toprak ve Maya adında ikiz kızları olan çiftin 2,5 ay önce sessiz sedasız ayrıldıkları haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü.
 
INSTAGRAM'DAN CEVAP VERDİ
 
Öte yandan Tuba Büyüküstün çıkan haberlerle ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı ve şöyle dedi:
 
Sevgili arkadaşlar, çıkan haberden yeni haberim oldu. Genelde bir şey söylemem biliyorsunuz ama bu sefer iş çok büyümüş galiba. Ben size bu konuda sadece şunu söyleyebilirim "yok öyle bir şey" Sevgiyle kalın.
 
Onur Saylak da konuyla ilgili 'Gülünüz geçiniz...' yorumunda bulundu.
 
 7 aylık birlikteliğin ardından 2011 yılında nikah masasına oturan Tuba Büyüküstün ile oyuncu eşi Onur Saylak'ın boşandığı iddia edildi.
 
GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
 
Toprak ve Maya adında ikiz kızları olan çiftin 2,5 ay önce sessiz sedasız ayrıldıkları haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Evlilikleriyle örnek çift olarak gösterilen Tuba-Onur çifti hakkında çıkan haberlerin doğru olmaması için hayranları dua ediyor.
 
AİLE YAKINI YALANLADI
 
Bu iddialar üzerine bir aile yakını konuyla ilgili olarak 'Tuba ile Onur çok mutlu evliliklerinde de bir sorun yok. Feci sallamışlar.' açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...