Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü Hollywood yıldızı Müslüman mı oluyor?

Düzenleyen:
Ünlü Hollywood yıldızı Müslüman mı oluyor?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü film yıldızı Lindsay Lohan, Kur'an-ı Kerim ile görüntülenmesi sonrasında başlayan tartışmalarla ilgili "Manevi yönü kuvvetli bir insanım, gerçekten de öğrenmeye açığım" dedi.

Ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan geçen sene mayıs ayında elinde Kur'an-ı Kerim ile görüntülenmiş, ardından kızıl saçlı yıldız oyuncunun Müslüman olduğuna dair tartışmalar patlak vermişti.

Katolik bir ailede doğan Lohan, tartışmalara konu olan fotoğraf hakkında konuşarak İslam dinini incelediğini doğruladı. 29 yaşındaki oyuncu; "Ben manevi yönü kuvvetli bir insanım, gerçekten de öğrenmeye açığım." sözlerini sarf etti.

Ünlü Hollywood yıldızı Müslüman mı oluyor?

GEÇEN YIL ELİNDE KUR'AN-I KERİM İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Başı bir türlü beladan kurtulmamış, adı skandallarla anılan ünlü oyuncu alkollü, uyuşturucu etkisi altında araba kullanmak gibi suçlardan çeşitli cezalara çarptırılmıştı. Geçen yıl mahkemenin hakkında verdiği toplum hizmeti uygulama kararı gereği New York Çocuk Merkezi'ndeki ilk gününde elinde Kur'an-ı Kerim ile görünmüştü. Bu görüntü Amerika'da tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Lindsay, ülkesinin dine bakışını eleştirerek; "Amerika, Kur'an-ı Kerim'i olduğundan farklı şekilde yansıtıyor. Hepimiz bir şeye inanıyoruz, en nihayetinde hepsi bir Allah'a ya da ruhsal bir varlığa bağlanıyor." sözlerini sarf etti.

"HENÜZ KUR'AN-I KERİM'İ OKUMAYI BİTİRMEDİM"

Rus iş adamı Egor Tarabasov ile nişanlanan Lohan; "Henüz Kur'an-ı Kerim'İ okumayı bitirmedim." ifadelerini dile getirdi.

Ünlü yıldızla ilgili iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...