Zerrin Özer'den son haber!

Düzenleyen:
Zerrin Özer'den son haber!

MAGAZİN Haberleri

Yanlış ameliyat sonucu omuriliği zarar gören ve geçtiğimiz günlerde "Yaşama sevincim kalmadı" diyen şarkıcı Zerrin Özer, son programında hayranlarına sürpriz yaparak ayağa kalktı.

Türkiye'nin en güçlü seslerinden biri olan Zerrin Özer'in, tekerlekli sandalyeye mahkum olması hayranlarını üzmüştü. Başarılı sanatçının hayatı yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla kabusa dönmüştü.

BACAĞINDA NEŞTER PARÇASI UNUTULDU

Zerrin Özer bacağında ameliyat sırasında neşter parçası bırakılmıştı. Sonrasında ise iddialara göre; yanlış bir ameliyat geçirmiş, neşteri çıkarmak için omuriliğe zarar verilmişti. Ünlü sanatçı, peşpeşe gelen bu hatalar sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

"YAŞAMA SEVİNCİM KALMADI"

TRT ekranlarında sunuculuğunu yaptığı programa tekerlekli sandalye ile çıkan Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Aylardır uyku uyuyamıyorum. Artık yaşama sevincim kalmadı" diyerek dert yanmıştı.

AYAĞA KALKTI

Neredeyse 1.5 yıldır süren kabus bitti ve Zerrin Özer'den sevindirici haber geldi. Ünlü sanatçı, son programında ayağa kalktı ve sahnede şarkı söyledi. Zerrin Özer'in yürüyebildiğini gören sevenleri çok mutlu oldu. (Sabah)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...