Hadise'yi yarım ton soda ile yıkadılar

Düzenleyen:
Hadise'yi yarım ton soda ile yıkadılar

MAGAZİN Haberleri

Hadise’nin bir milyon 200 bin lira karşılığında kamera karşısına geçtiği reklam filminin çekimlerinde yarım ton maden suyu kullanıldı.

İçecek firması Sırma Grup ile bir milyon 200 bin liralık reklam anlaşmasına imza atan Hadise, Fenerbahçe Parkı’nda kamera karşısına geçti.

YÖNETMEN BELÇİKALI

Yaklaşık 11 saat süren çekimlerde, yarım ton maden suyu kullanıldı. Özel vinçler yardımıyla sağanak olarak yağdırılan maden suyunun altında sırılsıklam olan Hadise, reklam filminde maden suyunun canlandırıcı etkisine ve doğallığına vurgu yaptı.

Hadise, reklamda kardeşi Derya Açıkgöz tarafından özel olarak hazırlanan konsepte uygun limon sarısı elbise giydi. Dünyaca ünlü ve ödüllü Belçikalı reklam yönetmeni Bruce Parramore’nin 125 kişilik bir kadro ile çektiği reklam, 25 Nisan’dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. 25 kişilik özel dans ekibiyle görsel bir şölen sunan Hadise, set aralarında ise bol bol limon aromalı maden suyu tüketti.

Pop müziğin sevilen ismi Hadise, Fenerbahçe Parkı’ndaki çekimlerde kız kardeşinin hazırladığı elbise ile kamera karşısına geçti. Şarkıcı, özel vinçler yardımıyla püskürtülen maden suyunun altında sırılsıklam oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...