Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başak Dizer'in talebi dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Başak Dizer'in talebi dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen Başak Dizer'in şöhreti katlandı... Stil danışmanı olan Dizer, bir kozmetik markasından gelen reklam teklifi için 500 bin TL ücret talep etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptığı evlilikle Türkiye gündemine yerleşen Başak Dizer, bu sayede firmaların da dikkatini çekti.

Takvim'in haberine göre; stil danışmanlığı yapan Dizer, evlendikten sonra özel bir kanalda TV programına başladı. Bu program sayesinde haftada 7 bin TL ücret aldığı konuşulan Başak Dizer'e markalardan Reklam teklifleri yağmaya başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı projede yer alması için firmaların sıraya girdiği Dizer'e, geçtiğimiz günlerde ünlü bir kozmetik firması da teklif götürdü. Evliliğinin ardından yakaladığı şöhretini fırsata çevirmek isteyen Başak Dizer, 1 yıllık reklam anlaşması karşılığında ünlü isimler Fahriye Evcen ve Azra Akın gibi 500 bin TL ücret istedi. Dizer'in talep ettiği bu dudak uçuklatan rakam, firma yetkilileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...