Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Kim Elendi? Survivor Elenen İsim 26 Nisan (Survivor 9. hafta SMS Sonuçları)

Düzenleyen:
Survivor Kim Elendi? Survivor Elenen İsim 26 Nisan (Survivor 9. hafta SMS Sonuçları)

MAGAZİN Haberleri

Survivor Kim Elendi! Survivor son bölüm de yine heyecan doruktaydı. Survivor 26 Nisan kim elendi? Survivor adaya kim veda edecek, bu gece belli oldu. Survivor halk SMS sonuçları oy sıralaması ne oldu? Herkesin merak ettiği sorular nihayet cevabını buldu.

Survivor Kim Elendi! Survivor son bölümde yine heyecan doruktaydı. Survivor 26 Nisan kim elendi? Survivor halk SMS sonuçları oy sıralaması ne oldu? Gibi herkesin merak ettiği sorular nihayet cevabını buldu. Tv8'in reyting rekorları kıran yarışmasında bu hafta işler kızıştı. Ünlüler takımın dokulmazlığı kaybetmesinin ardından adada gergin ortam mevcut. Survivor adasından kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından SMS oy sıralaması sonuçlarına göre çıktı. Survivorda adaların birleşmesi arefesinde eleme adayı olan 4 isim Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay olmuştu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre sıralamada en altta olan isim Tuğba Özay oldu. Bu durumda Tuğba Özay Survivor'dan adaların birleşmesi sonrasında elenen son isim oldu. İsim açıklandığı anda Survivor ada konseyinde ağır bir sessizlik yaşandı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER - ÜNLÜLER OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI

Survivor'dan adaların birleşmesi öncesi elenen son ismi gönüllüler ve ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları belirledi. Survivor ünlüler ve gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçlarını her hafta TV8 yan ekran uygulamasında veriliyordu. Ancak Acun Ilıcalı sadece elenen ismi açıklarken SMS sonuçlarını yayınlamadı. Bu da kafalarda soru işareti bıraktı.

9. Hafta SMS Oylaması Sonuçları Noter Tespiti

TUĞBA ÖZAY ELENİNCE NE DEDİ?

Ağlayarak konuşan Tuğba Özay elenmesiyle ilgili şunları söyledi;
-"Buradaki yarış kadar buradaki duruş da önemliydi. Umarım ülkeme dönünce sokaktaki insanlar bana şunun hakkında şöyle dedikodus yapmasaydınız demezler. Benim için en önemli şey bunun söylenmeyecek olması. Sadece burda yaşanıyor sanıyoruz bazı şeyleri. Ne olursa olsun değerlerimize kendimize sahip çıkalım. "

 

KİM KİMİ YAZDI?

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi. Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.

Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı. Yarın yapılacak Ünlülerin bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan bir yarışmacı daha bir isim söyleyecek.


SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.

SURVİVOR AVATAR ATAKAN SEMİH ÖZTÜRK'E KAFAYI TAKTI

Survivor adasına Zafer'i diskalifiye ettirerek geçiş yapan Semih Öztürk bir hafta da onlarla da arasını bozmayı başardı. İlk günlerde herkese mavi boncuk dağıtan Semih Öztürk, dokunulmazlık oyunu öncesi 'oynamayacağım' demeye başlayınca Atakan'ın hedefi oldu. Kendi istatistiğini düşünen Semih Öztürk sakat olduğu bahanesini kullanarak oyunlardan kaçtı. Bu durum Atakan ile birlikte Nagihan'ı da çok kızdırdı. Semih Öztürk ünlüler adasında bir hafta içinde gerçek yüzünü gösterip istenmeyen adam olmayı başardı.

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer (Elendi)

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI

3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ DEĞİŞİKLİĞİ

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 Adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...