HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü çift reklamdan bakın ne kadar ücret almış?

Düzenleyen: /
Ünlü çift reklamdan bakın ne kadar ücret almış?
Serenay Sarıkaya , Kerem Bursin, Haber

MAGAZİN Haberleri

Birlikte rol aldıkları reklamdan 1 milyon 250'şer bin lira alan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, işleri biter bitmez ABD'ye gitti. Ünlü çift, Hawaii'de geceliği 3 bin 500 lira olan süper lüks bir otelde tatil yapıyor.

Magazin dünyasının gözde çifti Türkiye'de kazanıyor; ABD'de tatil yaparak harcıyor. Son birkaç ayı ABD'de geçiren Serenay Sarıkaya veKerem Bursin, geçtiğimiz haftalarda birlikte rol aldıkları bir jean firmasının reklam çekimleri için Türkiye'ye geldi. İkilinin, çekimler için de 1 milyon 250'şer bin lira ücret aldığı konuşuldu. Reklam çekimlerini bitirip tanıtım toplantısına da çıkan ünlü çift, görevlerini tamamlar tamamlamaz yeniden ABD'nin yolunu tuttu.
Serenay Sarıkaya, Hawaii'den paylaştığı fotoğrafa bir ilki gerçekleştirip sevgilisi Kerem Bursin'i de etiketledi.
 

YILDIZLARIN GÖZDESİ 
Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, şimdilerde Hawaii'nin Kapalua bölgesinde günlerini gün ediyor. Bölgenin en lüks otellerinden biri olan Ritz Carlton'da konaklayan ünlü çift, okyanus manzaralı odaları için gecelik 3 bin 500 lira ödüyor. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin'in tatil yaptığı Hawaii'deki süper lüks otel Beyonce ile Jay- Z, Johnny Depp, Will Smith, Kim Kardashian ve Victoria ile David Beckham gibi dünyaca ünlü yıldızların da gözdesi...
Konaklamak için okyanus manzaralı suit odayı tercih eden gözde çift, burada yaklaşık 1 hafta kalacak. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, Hawaii'den sonra ABD'yi gezmeyi devam edecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...