Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zafer, Semih'in ailesinden özür diledi!

Düzenleyen:
Zafer, Semih'in ailesinden özür diledi!

MAGAZİN Haberleri

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Zafer Mete, adada büyük bir tartışma yaşadığı Semih Öztürk'ün ailesinden özür diledi.

Takım arkadaşı Semih Öztürk ile kavga ettikten sonra kullandığı "Ben burada böyle yaptıysam seni dışarıda bitireceğim" ifadesi nedeniyle Survivor 2016 yarışmasından diskalifiye edilen Zafer Mete, adayı çok özlediğini söyledi. Kavga videosunu izleyince çok üzüldüğünü ve pişman olduğunu vurgulayan Zafer, "Ayrılırken herkes gözyaşlarına boğuldu. Keşke bir şansım daha olsaydı. Keşke yaşanmasaydı. Benim ailem nasıl merak ettiyse Semih'in ailesi de o kadar merak etmiştir. Burdan Semih'in ailesinden özür diliyorum. Farklı hesaplardan benim hakkımda olumsuz şeyler yazılmış. Bunların hiiçbiri doğru değil. Buradan Semih'in ailesinden, sevenlerin özür dilediğimi tekrarlamak istiyorum" şeklinde konuştu. Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı ile arasındaki komik anıları anlatan Zafer, eski yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu'nun dikkatini çekti. Zafer ve Mehmet'in neşelerini çok sempatik bulan Hakan, iki yarışmacıya teşekkür etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...