Perihan Benli yoğun bakımda

Düzenleyen:
Perihan Benli yoğun bakımda

MAGAZİN Haberleri

'Romalı Perihan' olarak tanınan 74 yaşındaki oyuncu Perihan Benli, Bağcılar'daki bir hastaneye kaldırıldı. Benli'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ünlü sanatçı Asu Maralman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sevgili Romalı Perihan, Bağcılar İlkim Hastanesi'nde yoğun bakımdaymış. Allah şifa versin ve bir an evvel aramızda olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Ses sanatçısı Onur Akay da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ünlü sanatçı için dua edilmesini isterken, Benli'nin durumunun çok ağır olduğunu belirtti.

Roma'da doğan ve büyüyen Perihan Benli, Yılmaz Güney ve Zeki Alasya gibi dönemin ünlü oyuncularla aynı filmlerde rol aldı. 74 yaşındaki Benli, Zeki Müren’in kendisine taktığı lakap nedeniyle 'Romalı' olarak anılıyor. Avrupa medyasında ise 'Peri-Han', 'Peri Han', 'Pery Han' olarak tanınıyor.

Perihan Benli yoğun bakımda

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...