Nagihan'ın oyununu Yattara bozdu

Düzenleyen:
Nagihan'ın oyununu Yattara bozdu

MAGAZİN Haberleri

Survivor 'da Nagihan, Yattara'yı ikna edemeyincede Atakan'ın yanına gelen isim Yunus Günçe oldu.

Survivor'da bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim Yattara olunca tüm hesaplar altüst oldu. Yattara'nın kararıyla Avatar Atakan'dan sonra ünlüler takımının ikinci eleme adayı Yunus Günçe çıktı.

NAGİHAN KARADERE İSMİ DUYUNCA DELİRDİ

Survivor'da Nagihan Karadere kurduğu planın kurbanı oldu. Ada konseyinde Atakan'ı yazarak bireysel dokunulmazlık oyununda saf dışı bıraktı. Niyeti bireysel dokunulmazlığı kendilerinden biri kazandığında Ezgi Avcı'yı yazmak ve Atakan ile ikisini potaya sokmaktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yattara olunca Nagihan 'Kendim kazanmış kadar sevindim' diyerek onun planlarına uyacağını düşündü. Ancak Yattara elemeyi düşündüğü ismi söyleyince Nagihan Karadere krize girdi.

KAZDIĞI KUYUYA DÜŞTÜ

Yunus Günçe'nin daha zayıf olduğunu ve daha çok oyun kaybettiğini söyleyen Yattara onun ismini vereceğini söyledi. Nagihan ağzından girdi burnundan çıktı ancak Yattara'yı Ezgi'yi yazması konusunda ikna edemedi. Yattara dediğini de ada konseyinde yapınca Nagihan kazdığı kuyuya düştü. Atakan SMS birincisi çıkan bir isimdi Yunus karşısında elenme ihtimali sıfıra yakın. Ezgi ise Nagihan'ın adadan yollayıp tek kız kalma planının özüydü. O da adada kalmış oldu. Önümüzdeki günler Nagihan için çok zor geçecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...