Ünlü yıldızların trajik ölümleri

Düzenleyen:
Ünlü yıldızların trajik ölümleri

MAGAZİN Haberleri

“Hızlı yaşa, genç öl!” dedikleri bu olsa gerek… Ya da “Şöhret afettir” mi demeliyiz? Her biri bir dünya starı, milyonlarca hayran kitlesine sahip kişiler... Fakat efsanevi hayatlarının sonu hep acı… Kimi bir otel köşesinde, kimi evinde tek başına veda etti hayata... Yani anlayacağınız; kalabalık hayatlarını, yalnız sonlandırmış isimler bu haftaki konumuz.

Eda Akay

Siyah loafer ayakkabı, beyaz çorap,  kısa paçalı pantolon, gömlek, şapka, pullu eldiven ve estetiklerle marjinalliğin zirvesinde bir star... 

Michael Jackson​-Tesellisi sonu oldu!

6 yaşında başlamıştı müzik hayatı. Şöhret basamaklarını hızla çıktı Jackson. Hepimiz, “Popun kralı” olarak tanıyoruz onu… Kendine has dans figürleriyle bıraktı izini. Konserleriyle, şovlarıyla etkiledi tüm dünyayı. Belki de bu şöhret ağır geldi, sağlık sorunları çıktı ortaya. En büyük kötülüğünü kendine yaptı. Uyuşturucuda aradı teselliyi. Madde bağımlısı olan Jackson, aynı zamanda ağır ilaçlar da kullanınca, bir yıldızın sönüşüne şahitlik etti bütün dünya. Komaya girerek, 25 Haziran 2009 günü gözlerini hayata yumdu.
İNANAMADILAR
Sanatçının ölüm haberini duyan sevenleri, Jackson’ı kaybettiklerini kabullenemediler. Hâlâ kılık değiştirerek yaşamına devam ettiği gibi asılsız iddialar öne sürdüler. Kimileri de olayı efsaneleştirerek, ruhunun evinde dolaştığını söylüyor!

 

Kurt Cobain-Kafasına sıktı

“Bir neslin sözcüsü” diyorlar onun için… Nirvana grubunun vokalisti, ritim ve solo gitaristiydi. Kişisel sorunlarının sıkça medyaya malzeme olması, onu zamanla rahatsız etmeye başlamıştı. Çevreyle olan mücadelesine son yıllarında uyuşturucu bağımlılığını da ekleyince, işin içinden çıkamaz oldu. Kendini av tüfeğiyle kafasından vurarak pes etti.

Brad Renfro-Doz aşımından

ABD’li ünlü aktör, 11 yaşındayken keşfedildi. Performanslarıyla kısa sürede ününü yaymayı başardı. 1998 yılında uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanan Renfro, 25 yaşındayken evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni yine bildikti; aşırı dozda uyuşturucu!

Amy Winehouse-Komaya girdi

Kendine has saç ve kıyafet stiliyle farklı bir kadındı, Amy. İngiliz şarkıcı ve söz yazarının madde bağımlılığıyla sıkça gündeme geliyordu. Bunun önüne geçemedi ve 28 yaşındayken alkol komasına girerek evinde tek başına öldü.

Jimi Hendrix- Alkolden boğuldu

Amerikalı gitar virtüözü, şarkıcı, söz yazarı ve kültürel ikon. Hendrix’in sol eliyle, dizeleri tersten eklenmiş bir gitar kullanması farklarından sadece biri. 2003 yılında tüm zamanların en iyi gitaristi seçilen sanatçı, bir otelin zemin katında ölü bulunmuştu. Aşırı içki ve uyku hapından dolayı baygınlık geçirdiği anlaşıldı. Baygın halde –yine affınıza sığınarak- kusmuş ve kusmuğunda boğulmuştur.

Whitney Houston-Kanında yok yok!

Grammy ödüllü ünlü şarkıcı, ABD’de bir otel odasının küvetinde ölü bulunmuştu. Önce boğulduğu düşünüldü. 48 yaşında hayata veda eden sanatçının otopsi raporu sonucunda ise kanında kokain ve esrarın yanı sıra antidepresan ve antihistaminik ilaçlar olduğu tespit edildi.

Lewis Brian Hopkins Jones-Havuzda  öldü

 İngiliz rock müzisyeni Brian, dünyaca ünlü Rolling Stones grubunun kurucularından. Grup arkadaşlarının gölgesinde kaldığı için hikâyesine trajik olarak bakılıyor. Vücudunda yüksek dozda uyuşturucu tespit edilen Brian, evinin havuzunda öldüğünde daha 27 yaşındaydı.

Prince Rogers Nelson-Asansörde bulundu

Amerikalı Prince, şarkıcı ve söz yazarıydı. Bir sabah cansız bedeni, polis tarafından evinin asansöründe bulundu. Sır gibi saklanan ölüm nedeninin uyuşturucu olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Onu hayattan koparan “doz aşımı” oldu.

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...