Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğba Özay: Nagihan finale gidemeyecek

Düzenleyen:
Tuğba Özay: Nagihan finale gidemeyecek

MAGAZİN Haberleri

Birleşme partisi öncesi Survivior adasına veda eden Tuğba Özay, sorunlar yaşadığı takım arkadaşı Nagihan'la ilgili, "Karakteri onu şu anda bence Kıbrıs'a götürmeyecek" dedi.

Survivor 2016 yarışmasında birleşme partisi öncesi adaya veda eden Tuğba Özay hayranları ile yemekte buluştu. 
 
Magazin 8 Extra mikrofonlarına konuşan Tuğba Özay, "Bugün bana 'Survivor'a yeniden gider misin?' deseler, bir saniye bile tereddüt etmem şu anda giderim" diye konuştu.
 
YUNUS GÜNÇE'NİN KULAKLARINI ÇINLATTI
 
Survivor'daki aç kaldığı günlerin acısını çıkaran Tuğba Özay, "Sütlaç var mı Yunus'la paylaşmak istiyorum" diyerek takım arkadaşının kulaklarını çınlattı.
 
"Adada hep açtım" diyen Tuğba Özay, "Döner ödülü kazanmıştık. Döner ödülünde hepimiz çılgına döndük. Aşçılarımız da müthişti" diye konuştu.
 
"NAGİHAN KIBRIS'A GİDEMEYECEK"
 
Adada sorunlar yaşadığı takım arkadaşı Nagihan'la ilgili Tuğba Özay, "Nagihan sürekli ibre değiştiriyordu. Sürekli kararsızlıklar yaşıyordu. En yakın dostuna ihanet etti. Karakteri onu şu anda bence Kıbrıs'a götürmeyecek. Atakan finale gidebilecek kapasitede ama Semih de finali görebilecek bir yarışmacı diye düşüyorum" dedi.
 
ALBÜM HEYECANI
 
Tuğba Özay şu sıralar bu yaz çıkaracağı albüm üzerinde çalıştığını söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...