Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oya Aydoğan'ın son sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
Oya Aydoğan'ın son sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

Aort damarı yırtılan usta isim Oya Aydoğan'ın son sağlık durumu nasıl? Durumu ciddi mi? Doktorlarından açıklama geldi. İşte tüm detaylar

Oya Aydoğan hakkında tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada; "Yapılan Oya Aydoğan boğazına takılan patatesi çıkarmak isterken Aort damarını yırttı. Hemen hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan acil olarak ameliyata alındı. Ünlü oyuncu 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Oya Aydoğan'ın sevenleri hastaneye akın etti..

HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada ise, "Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzünde ki uyuşma şikayetiyle geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor" ifadesine yer verildi.

EN ACI TESADÜF   

'Söylemezsem Olmaz' programındaki arkadaşı Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'ın annesinin de yıllar önce benzer bir rahatsızlık geçirdiğini anlattı.

Mutlu, "Oya Abla bunu hep anlatırdı. Yemek yerken sapasağlam kadın bir anda yere yığıldı. Ondan sonra da toparalayamadı derdi. Oya Abla annesiyle ilgili hep bunu söylerdi. Ali Dayı da Gurur'u aradığında 'aynı anneannen gibi oldu' demiş." dedi.

 BÜLENT ERSOY 'OYA'YI BANA GÖSTERİN'  

Haberin ardından hastaneye koşan Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ı görmek istedi. ancak Ersoy'un bu istediği reddedildi. Arkadaşının yoğun bakım ünitesinde çekilmiş fotoğrafını isteyen Ersoy'un ikinci çabası da sonuçsuz kaldı. 

NUR YERLİTAŞ HASTANEYE KOŞTU

Oya Aydoğan'ın yakın arkadaşı Nur Yerlitaş kötü haberi alır almaz hastaneye koştu. Arkadaşının sağlık durumunu değerlendiren ünlü modacı şunları söyledi.

Bülent Ersoy'un ona olan düşkünlüğünü biliyorsunuz. Beni içeri almak istemediler. Dayanamazsın dediler. Panik atak var bende.Bülent görmek istedi izin vermediler, fotoğraf istedi onu da vermediler.Gurur'un adını ben koydum. O ismine yakışan bir çocuk. Umut ediyorum ki, Oya bunun altından kalkacak. Çünkü o anne babasından çok hayır duası aldı. O annesinin ayaklarının altını öptüğünü ben görmüşümdür inanın. Annesine bebekler gibi baktı.O çok hayır duası aldı. Oya benim genç kızlık arkadaşım. Dualarla inşallah iyi olacak. Her kalp ameliyatı olan 72 saat sonra, 48 saat sonra uyanıyor. Şuan geçirdiği süreç bana göre çok normal.


İlk filmini Oya Aydoğan ile çeken şarkıcı Emrah duygularını şu sözlerle paylaştı; İnanın bana dün duyunca şok oldum. Ben ilk filmimi Oya Aydoğan ile çektim. Zavallılar diye bir film. Dua ediyorum onun için, iyi olması için. Yürekten dua ediyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Yayını da izliyorum.

Annem ve eşim de yanımda. Onlar da çok üzgün. Bütün gün onun için dua edeceğim. Uzun zamandır kendisini görmedim, konuşma fırsatım da olmadı.

İlk filmini onunla çekmiş birisi olarak bundan sonra sadece onun için dua edeceğim. İstanbul'a geldiğimde ilk gördüğüm ünlüydü o benim.

Oya Aydoğan'ı tanışacak olmaktan çok büyük heyecan yaşamıştım.

Çok iyi bir kadın, iyi yürekli bir insan. O benim gönlümde hep öyle yer edindi.

Eminim çok iyi olacak. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve yayınına devam eder.

Ünlüler hastaneye koştu

Ece Erken, Lerzan mutlu, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hande Yener, Merve Sevi, Nuri Alço, Oya Aydoğan'ı görebilmek için hastaneye geldi.  Yakın arkadaşı Oya Aydoğan’ın ameliyatını değerlendiren Sevim Emre, ‘Allah onu bize bağışlasın, hemen yetiştirdiler sağ olsunlar, aynı zamanda tansiyonu da var, şu an yoğun bakımda kanaması da olmuş ama durduğunu söylediler, biz de haber bekliyoruz’ dedi.


Kötü haberi duyan sanat camiası Oya Aydoğan'ın sağlık durumunu değerlendirdi

Selahattin Alpay: Hepimize geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bacım kadar sevdiğim bir insan. Dosttur. En bunaldığım anda bana her konuda manevi yönden yardım eden biri. Biraz önce aldım haberi.

Lerzan Mutlu: İçim kan ağlıyor. Herkesten dua istiyoruz. Doktoruyla konuştum. Allah şifa verecek. Bir şey yerken boğazına bir şey takılmış. Yüksek tansiyon hastası. Öksürürken damarı yırtılıyor.  Kanamayı zor durdurmuşlar. Kanama durumunda tekrar ameliyata alınacakmış.

Serpil Çakmaklı: Hepimiz için geçmiş olsun. Haberi yeni aldım. Çok üzgünüm, şaşkınım. Yarına çıkacağımızın garantisi yok. Çok ciddi bir hastalık olduğunu duydum. Dualarımız onun için" şeklinde konuştu. 

Ece Erken:  Ünlü sanatçının durumunun iyi olduğunu belirterek, "Kanama durmuş. Ameliyattan çıkmış. Allah acil şifalar versin" dedi.  Armağan Çağlayan: Haberler iyi. Kanamayı durdurmuşlar. Doktor daha iyi olduğunu söylemiş. Vücudunda bir hasar olup olmadığı bilinmiyor. İnşallah ayağa kalkar. Yanıma gelir çay içeriz, birlikte dedikodu yaparız.

OYA AYDOĞAN'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, acil olarak hastaneye getirdik' dedi.

Oya Aydoğan'ın son sağlık durumu nasıl?

Kötü haberi alan Orhan Gencebay, Nuri Alço ve Bülent Ersoy hemen hastaneye geldi.

Oya Aydoğan'ın son sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...