Acun Ilıcalı 'Nagihan'ın videosunu paylaştı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı 'Nagihan'ın videosunu paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor 2016'nın öne çıkan isimlerinden Nagihan'ın bağırırken görüldüğü bir videoyu paylaştı.

Survivor 2016'nın dikkat çeken yarışmacılarından Nagihan, yaptığı tartışmalar ve sürekli olarak taraf değiştirmesiyle ekran karşısındaki seyirciyi zaman zaman çileden çıkarıyor. Her ne kadar bu akşam yapılacak elemede adı verilmemiş olsa da seyirci oylarıyla elenme ihtimali olan Nagihan, Acun Ilıcalı tarafından paylaşılan bir videodaki görüntüsüyle yine çok konuşulacak gibi.

ELEME GÜNÜ PAYLAŞTI

Geride bıraktığımız hafta adadan elenen Tuğba Özay ile tartışırken görülen Nagihan bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen Özay'a bağırırken son derece kızgın görünüyor. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bu videonun eleme günü paylaşılmış olması da son derece dikkat çekici.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...