Survivor Adaya Kim Veda Etti / Survivor Kim Elendi / 10 Mayıs 2016 - SMS Sonuçları

Düzenleyen:
Survivor Adaya Kim Veda Etti / Survivor Kim Elendi / 10 Mayıs 2016 - SMS Sonuçları

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da Kim Elenecek? Survivor Adaya Kim Veda Edecek? 10 Mayıs 2016 Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı dün akşam belli oldu... İşte Adaya veda eden isim...

Survivor'da Kim Elenecek? Survivor Adaya Kim Veda Edecek? 10 Mayıs 2016 Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı dün akşam belli oldu...  TV 8'de ekrana gelen ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor'da yine heyecan doruktaydı. Geçtiğimiz hafta yapılan takım oylamasında ismi çıkan Ezgi ilk aday olmuştu. Yine geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara elenmek üzere ikinci adayı Yunus olarak belirlemişti. Bu haftaki dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kaybedince tekrar takım içi bir oylama yapmak zorunda kaldılar ve üçüncü adaya Atakan oldu.
Böylece eleme adayları olarak Yunus, Ezgi ve Atakan SMS oylamasında karşı karşıya geldiler. Yapılan elemede sonucunda adaya veda eden isim ise herkesi şok etti. Oldukça heyecanlı geçen eleme sonucunda adaya veda eden isim Atakan’ın adada en iyi anlaştığı Ezgi oldu. Acun Ilıcalı'nın kararı açıklaması sonrası Ezgi gözyaşarına hakim olamadı...

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!
Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Ancak bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacak ve haftada bir eleme olacak.
Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Survivor'a veda eden isim Ezgi oldu!

Survivor 10 Mayıs 2016 Eleme Adayları


1- Atakan
2- Yunus
3- Ezgi


SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALDI?
Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yine ünlüler oldu. Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti. Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

ATAKAN: CEVABI HALK VERECEK 

Atakan; "Benim için tabii ki zor bir konsey çünkü potadayım. Dokunulmazlık oyunlarında bir şey yapıp asılmamız lazım ve kazanmamız lazım. Artık son düzlüğe girdik, girdiğimiz düzlükte iyi yarışmacıların da elenecek olması bizim için dezavantaj. Burada adayım, tabii ki kimse gitmek istemeyecektir ve ben de burada kalmak istiyorum. Survivor'ı çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum, güçlü olduğumu düşünüyorum, buraya kadar biz elimizden geleni yaptık, artık geri kalanın cevabını halk verecek" diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE: FANİ OLDUĞUNU HATIRLA

Yunus Günçe; "Eleme için şunları söyleyeceğim. Bir omzumdan öbür omzuma 'Fani olduğunu hatırla' yazıyor dövmeyle. Bu benim hayat felsefem, bunu idrak ettikten sonra insan her şeye başka bakıyor. Survivor'da da faniyim, şampiyon da olsam bir gün Survivor bitecek. Bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Dünyaya baktığım yerden yaşadıklarıma bakıyorum Survivor'da. Herkesin güvendiği bir şey var hayatımda, annemin evindeki oda. Bu konseyden benim adım çıkarsa tekrar o odaya döneceğim. Burda olmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum, gitmeyi kimse istemez. Burda olmamı isteyen insanlar varsa, bu da açık bir davettir belki, harekete geçmelerinde bir sakınca yok" ifadelerini kullandı.

EZGİ: KENDİMİ İYİ İFADE ETTİM

Ezgi; "Üçümüz de potadayız, benim ilk SMS'e, oylamaya çıktığımız bir oylama. Gerçekten içim, gönlüm çok rahat. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burda olduğum süreçte gerçekten çok güzel zamanlar yaşadım, burada kalmaya devam etmek istiyorum. O yüzden bundan sonraki halkımıza bağlı" diye konuştu ve daha sonra Acun Ilıcalı Survivor seyircilerine "Kimin gideceğine kimin kalacağına siz vereceksiniz" diyerek Atakan, Ezgi ve Yunus Günçe'nin SMS oylamalarını bir kez daha hatırlattı. Survivor kim elendi, survivor ünlülerde adaya veda eden isim kim gibi sorular 10 Mayıs Salı (bu gece) yanıtını bulacak.

SEMİH GİTMESİNİ İSTEMEDİĞİ İSMİ BÖYLE AÇIKLADI
Survivor ünlülerde Survivor Atakan, Survivor Yunus ve Survivor Ezgi eleme adayı oldu. Büyük bir parçalanmanın yaşandığı ünlüler takımında Survivor Semih kimin elenmesini istemediğini arkadaşları ile paylaştı. Survivor Yunus Günçe'nin takım için kritik bir öneme sahip olduğunu düşündüğünü söyleyen Survivor Semih oyun da alabildiği için Survivor Yunus'un yedek durumunda takım için önemli olduğunu söyledi. Bu nedenle üç isim arasından Survivor Yunus'un elenmesini istemediğini ifade etti.

Peki daha önceki SMS oylaması sonuçları ünlüler takımı için nasıl çıkmıştı kim hangi sırada yer almıştı. İşte şimdiye kadar yapılan ünlüler takımı SMS oy sıralaması sonuçları;
Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay
Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)
Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...