Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İrem Derici'nin yeni klibine eleştiri yağmuru!

Düzenleyen:
İrem Derici'nin yeni klibine eleştiri yağmuru!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 'Evlenmene Bak' isimli şarkısının klibinde Sinan Akçıl'la rol aldı. 'Selvi Boylum Al Yazmalım'dan ilham alınan klip, alay konusu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Rıza Esendemir'le 2 yıllık evliliğini noktalayan İrem Derici, 'Evlenmene Bak' adlı şarkısına klip çekti. Klip için yeniden gelinlik giyen popçunun, saç rengini de değiştirdiği gözden kaçmadı. İrem Derici'ye klibinde ise Sinan Akçıl eşlik etti.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Klipte efsane film 'Selvi Boylum Al Yazmalım'dan esinlenen İrem Derici, Türkan Şorayrolüne soyundu. Akçıl da klipte Kadir İnanır'ı canlandırdı.

Ancak Derici'nin 'Evlenmene Bak' isimli şarkısına çektiği klip, hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

NOSTALJİ PLANI TUTMADI

İrem Derici, yeni klibinde Türkan Şoray'dan ilham aldı. Ancak Derici ile Sinan Akçıl'ın modern görüntüsü nostaljik rüzgarlar estiremedi. Hal böyle olunca da ünlü popçunun klibi için 'Al Yazmalım efsanesini yerle bir etmişsiniz' yorumları yapıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...