Yılın Esnaf Sanatçısı: Settar Tanrıöğen

Düzenleyen:
Yılın Esnaf Sanatçısı: Settar Tanrıöğen

MAGAZİN Haberleri

“Esnaf” rolü ile “BABACANDIR” dizisinde başarılı bir performans sergileyen Settar Tanrıöğen’e “Yılın Esnaf Sanatçısı” beratı verildi.

Dizide, hem işini iyi yapan hem de ailesine kol kanat geren bir esnafı başarıyla canlandırdığı için Settar Tanrıöğen’in ödüle layık görüldüğü belirtildi.Ödül takdimi dizi setinde  İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve yönetim kurulu tarafından gerçekleştirildi.

Geleneksel hale gelen İSTESOB’un “Yılın Esnaf Sanatçısı” ödülleri önceki yıllarda, Metin Akpınar, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Berat Yılmaz ve Serhat Kılıç’a takdim edilmişti

İSTESOB’un Sosyal Sorumluluk Projesi olarak her yıl düzenlenen ödül seçiminde bu defa “Babacandır” dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen’e Berat verildi. 

Yılın Esnaf Sanatçısı: Settar Tanrıöğen

Beykoz Paşapahçe’de dizi setinde yapılan ödül töreninde Yılın Yapımcısı Beratı Faruk Bayhan’a, Yılın Yönetmeni Beratı da Murat Onbul’a verildi.

Ödül töreninde konuşan İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, esnafı en iyi temsil eden sanatçıları ödüllendirmeye devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, “Esnaf hayatın içinde her zaman var. Mahallelerin ışığı bakkal, manav, berber ve benzeri esnaftır. Onun için de bu ışık sönmemeli” dedi.

YILIN ESNAF SANATÇISI BERATI; Yufkacı rolündeki Settar Tanrıöğen’e, Yılın Yapımcısı beratı Faruk Bayhan’a, Yılın Yönetmeni Beratı da Murat Onbul’a İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz tarafından dizi setinde takdim edildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...