Arkadaşım 300 bin seyirciyi devirdi

Düzenleyen:
Arkadaşım 300 bin seyirciyi devirdi

MAGAZİN Haberleri

Sahne üzerinde, tamamı doğaçlama olarak hayat verdiği ‘Arkadaşım’ karakteriyle 10. yılını kutlayan Tolga Çevik, 2016 yazını turneyle karşılıyor. Bu sezon ‘Müdür Ne’aptın?’ adıyla seyirciyle buluşan gösteri, 2006’dan bu yana 400’ü aşkın kez sahnelendi.

Tolga Çevik sahne üzerinde ‘Arkadaşım’ karakteriyle bugüne kadar 1500’ün üzerinde hikaye sahneledi, macera yaşadı.
Tolga Çevik’in, ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik ve ‘Yönetmen Sesi’ olarak gösteride yer alan Fırat Parlak ile birlikte sahnelediği ‘Müdür Ne’aptın?’, seyirci sayısını 300 binin üzerine, İzmir ve Antalya gösterileri ile çıkaracak! 
TOLGA ÇEVİK: “YILLARDIR MUHTEŞEM BİR SEYİRCİMİZ VAR” 
Sahneye nasıl bir macera yaşayacağını bilmeden çıkan Tolga Çevik, her sezon aynı heyecanı yaşadığını şu cümlelerle anlatıyor: “Çılgın bir atmosfer var. Muhteşem bir seyircimiz var yıllardır. Onlar bize sahip çıktı, biz onları saydık, sevdik. İnşallah tekrar çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Yine ‘ne yapacağız, ne edeceğiz, ne oldu bilmiyoruz’ adlı formatımızla hayattayız. Allah yardımcımız olur diye düşünüyorum çünkü başka kimse yardımcı olmuyor. Ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım”. 
Gösterinin müzisyeni ve yönetmeni de ‘Arkadaşım’ karaterini özlediklerini kendi uslubuyla dile getiriyor. Yönetmen ‘Hiç özlemem diyordum, özledim” derken sahne üzerinde de hiç sesi çıkmayan ‘Minik’, hal ve hareketleriyle onaylıyor. Bir kişinin konuştuğu, diğerinin vücut diliyle iletişim kurduğu diyalog da en az gösterinin kendisi kadar komik. 
GÖSTERİYLE BÜYÜYEN SEYİRCİYE ÖZEL TEŞEKKÜR 
Tolga Çevik, 20-21 Mayıs İzmir ve 27 Mayıs Antalya gösterileri öncesi heyecanını şu şekilde dile getirdi: 
“Bizim seyircimiz çok çılgın bir seyirci. Biz 10 yıldır, akşama ne oynayacağımızı bilmeden kendimizi sahneye atıyoruz. Haydi ben deliyim, aylar öncesinden bizi seyretmeye “kesin güleceğiz” diye geliyorlar, biz “sen gel” deyince koşa koşa sahneye gelip bize kendilerini teslim ediyorlar. Biz bile sahnede ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden seyircilerimizi de bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi ve ekledi “Onlarsız buraya kadar gelmezdi, ölene kadar sürdürülebilecek bir proje”. 
“Müdür Ne’aptın?” turne takvimi şöyle: 
"20 Mayıs Cuma İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu 21.00 
21 Mayıs Cumartesi İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu 21.00 
27 Mayıs Cuma Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu 21.00". 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...