Lerzan Mutlu'nun şok sözleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
Lerzan Mutlu'nun şok sözleri ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

"Renkli Sayfalar" programında Oya Aydoğan'a dolaylı olarak "sinsi" ve direkt olarak "sana bilendim" gibi sözlerle yüklenen Lerzan Mutlu'nun görüntüleri yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Oya Aydoğan hakkında haberler durulmadı. "Söylemezsem Olmaz" programındaki arkadaşı Lerzan Mutlu'nun Aydoğan'ı üzdüğü iddialarına, yayında cevap veren Mutlu, hakkında konuşan herkesi mahkemeye vermişti.

"RENKLİ SAYFALAR" ATIŞTIKLARI ANLARI YAYINLADI

Aralarında Kanal D yönetimi ve Renkli Sayfalar programının da olduğunu açıklayan Mutlu'ya, Renkli Sayfalar programından yanıt gecikmedi. Mutlu ve Aydoğan'ın arasının kötü olduğu ve yayında sürekli tartıştıklarını iddia edenler geçmiş yayınlardan gerginliğin tırmandığı anları buldu.

"SİNSİ, SANA BİLENDİM"

Oya Aydoğan'a dolaylı olarak 'sinsi' ve direkt olarak 'sana bilendim' gibi sözlerle yüklenen Lerzan Mutlu'nun görüntüleri ekrana taşındı. Renkli Sayfalar programında Oya Aydoğan'ın ölümünden sonra Lerzan Mutlu'yla ilgili olay açıklamalar yapan Bülent Ersoy'un sözlerini doğrulayan görüntüleri yayınlandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...