Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Padişah torunu Roksan Kunter'e büyük şantaj!

Düzenleyen:
Padişah torunu Roksan Kunter'e büyük şantaj!

MAGAZİN Haberleri

Roksan Kunter'e hacker şoku! Hanedan torunu olan ünlü sunucu Roksan Kunter’in cep telefonu ve tabletini hack’leyen hacker’lar “10 milyon lira vermezsen özel fotoğraflarını yayarız” diye tehdit etti. Roksan Kunter'e kurulan kumpas hackerlık sorununu tekrar gündeme getirdi.

Roksan Kunter'in hackerlarla başı dertte. Hanedan torunu olan ünlü sunucu Roksan Kunter'e şantaj!

E-POSTA İLE TUZAK

Efsane basketçi Erman Kunter'in sunucu kızı Roksan Kunter'e kumpas kurdular! Genç sunucu, e-posta kutusuna gelen bir mail'i açınca hacker'ların eline düştü. Hacker'lar, Kunter'in cep telefonu ve tabletindeki tüm özel fotoğraf ve videolarını ele geçirdi.

'EVLİ VE ÇOCUKLU BİRİYİM'

Kunter'e mesaj atan hacker'lar, "Eğer bize 10 milyon lira vermezsen tüm video ve fotoğraflarını sosyal medyada yayarız" dedi. Soluğu savcılıkta alan ünlü sunucu, "Şantaja uğradım. Ben evli, çocuklu, sakin yaşayan biriyim. Mağdurum" diyerek şikayetçi oldu. Roksan Kunter, 2. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu. Babası ise ünlü basketbolcu Erman Kunter. 

Roksan Kunter Kimdir?

II. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunudur. Aynı zaman da Hürrem Sultan da büyük babaannesidir. İsmi Hürrem’in asıl adı Roksölan’dan gelmektedir. Fransa da iletişim okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı okumuştur. 10 yıla yakın basketbol oynamıştır. Ünlü antrenör Fehmi Sadıkoğlu’nun radyocu Mehmet Ayhan ile tanıştırmasıyla oyunculuk kariyeri başlamıştır. Basketbol sahalarında röportajlar yapmaya başlamıştır.

Roksan Kunter “Hiçbir zaman zaten Osmanlı torunu olduğumuzu ulu orta söyleyemezdik. O benim büyük büyük babam diyemiyordum, çekiniyordum, tedirgin oluyordum.“ demiştir.

Roksan Kunter Kendini zaman zaman güzel bulduğunu doğallığı sevdiğini makyajsız halini daha güzel bulduğunu söylemiştir. “Herkesin kendini güzel bulduğu bir yanı vardır ama ortalarda “Ne kadar güzelim” diye gezen bir kız değilim. Beni yabancı manken ya da Rus sananlar oluyor. Özellikle Antalya’ya gittiğim zaman hep Rus muamelesi görüyorum. Uzun boylu ve renkli gözlüyseniz bu kaçınılmaz ama beni biraz rahatsız ediyor.” Açıklamalarında bulunmuştur.

(Günaydın)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...