Kayıp Mahsun Kırmızıgül ortaya çıktı

Düzenleyen:
Kayıp Mahsun Kırmızıgül ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Mahsun Kırmızıgül, eşiyle ilk kez kamera karşısına geçti.Terör operasyonlarını eleştirdikten sonra ortalardan kaybolan ve Amerika'da evlenen Mahsun Kırmızıgül, eşiyle Minik Kalplerle El Ele Derneği'nin yardım gecesine katıldı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Amerika'da evlenen Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay çifti önceki akşam katıldıklar davette ilgi odağı oldular. Ünlü çift ilk kez el ele kamera karşısına çıktı.

EŞİYLE İLK KEZ KAMERA KARŞISINDA

Minik Kalplerle El Ele Derneği'nin yardım gecesine ünlüler akın etti. Bu özel geceye katılanlar arasında geçen Şubat ayında Amerika'da nikah masasına oturan Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay çifti de vardı. Kırmızıgül ilk kez eşi Ece Binay'la kamera karşısına geçti.

"EVLİLİK İYİ GİDİYOR"

Kısa bir süre önce ikinci kez babalık heyecanı yaşayan Mahsun Kırmızıgül Magazin 8 mikrofonlarına evliliklerinin iyi gittiğini söyledi.

BEBEK HEYECANI YAŞAMIŞLARDI

Şubat ayında Amerika'da sessiz sedasız evlenen çift geçtiğimiz haftalarda bebek heyecanı yaşamıştı. Ece Binay Amerika'da kızı Lavin'i dünyaya getirmişti.Mahsun Kırmızıgül'ün ilk evliliğinden Mahmut adında bir oğlu var.

HABERLER.COM

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...