'Hayat Sevince Güzel' start verdi: İzleyiverin gari

Düzenleyen:
'Hayat Sevince Güzel' start verdi: İzleyiverin gari

MAGAZİN Haberleri

Yakında ekranlara gelecek dizinin çekimleri Ildır köyünde sürüyor. Başrol oyuncularından Algı Eke, “Şehirden çıkıp buraya gelince biraz şaşkınlık oldu ama İstanbul’dan rahat” diye konuştu.

Çağla TÜRK - Çeşme

İstanbullu aileyle Egeli ailenin kavuşma hikayesi... Biraz dram bolca kahkaha vadeden Hayat Sevince Güzel ekibini Ildır'da ziyaret ettik. Basın toplantısı sonrası gerçekleştirdiğimiz röportajlarda oyuncular yaşadıkları zorlukları anlattı. Diziden mini tüyolar almayı da ihmal etmedik…

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler gibi isimlerin yer aldığı Ege komedisi "Hayat Sevince Güzel" dizisinin tanıtımı İzmir Çeşme'de gerçekleştirildi. Kaya Prestige Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan dizinin yönetmeni Eray Koçak, “Ege'nin insanları sıcak. Dizimizin konusu ise enteresan.  Sıcak bir Ege dizisi çekiyoruz." dedi.  27 kişilik oyuncu ve 100 kişilik bir ekiple çalıştıklarını da vurgulayan yönetmen, basın mensuplarına Kösedere ve Ildır'da seti gezdirdi. Zaman zaman hava şartları zorlasa da üstesinden geldiklerini söyledi.

Senaryoyu okuduğunuzda ne hissettiniz?
Öykü Çelik: Çok güldüm, çok içime sindi, çok heyecanlandım. Projenin içinde olmak istedim. 
Algı Eke: Okur okumaz onayladım.
Ekin Mert Daymaz: Bir senaryodan ilk kez bu kadar keyif aldım. Böyle bir ekiple aynı projede olmak benim için büyük şans.
Burak Çelik: Çok eğlendim ve tereddütsüz tamam dedim.

Köye alışma süreciniz nasıl geçti?
Öykü Çelik: Kariyerim hep toprakta geçtiği için ben alışığım koyunlara ve köye. Özlem duyduğumu hissettim. 
Algı Eke: Şehirden çıkıp buraya gelince biraz şaşkınlık oldu tabii. Bakıyorsunuz trafik yok. İstanbul'da dizi süreci çok sıkıntılı geçiyor. O yüzden buraya gelmek çok istedim.
Ekin Mert Daymaz: Ekip çok iyi, bir adaptasyon sorunu yaşamadım. İstanbul'u çok seven biri olarak buraya da çok rahat alıştım.

"BİR TEK EJDERHALARIM YOK"

Çekimlerde zorlandığınız bölümler oldu mu?
Algı Eke: Koyunlarla ve tavuklarla olan sahnelerde çok zorlandım. Bir tek ejderhalarım yok o derece.
Ekin Mert Daymaz-Burak Çelik: (Gülüyorlar) Birlikte küçük kazalar geçirdik. Bize yazılan çok fazla deniz sahnesi var. Bir gün 12 saat suyun içinde kalmak zorunda kaldık. Hava kapalıydı ve iki gün yataktan çıkamadık.

Dizide bizi neler bekliyor?
Öykü Çelik: İlk bölümde bir gerçeklik var ortada ancak hikayemiz başka yönlere de gidebilir. Bizi sürprizler bekliyor
Algı Eke: Komedi ve dram
Ekin Mert Daymaz: Ege komedisinin yanında romantik komedi de geçiyor içinde. Ne ararsanız var
Burak Çelik: Bol bol kahkaha, aksiyon ve biraz da dram bekliyor

"REYTİNGLERDE BİRİNCİYİZ"

Son zamanlarda diziler reytinglere yenik düşüyor. Ve rekabet edeceğiniz bir dizi daha var. Sizce kim galip gelir, reytingler nasıl sonuçlanır?
Öykü Çelik: Teaserımızı sosyal medyama koydum ve bir çok kişiden diğer dizilerden daha iyi olduğuna dair yorumlar aldım. İki Ege dizisi kıyaslanabilir ancak bizim kulvarımız çok farklı geliyor bana. Birinciyiz diyorum.
Algı Eke: Reytingler hakkında pek bir bilgim yok ben sadece hikayeye çok güveniyorum. Oyuncu kadromuz şahane. Çok kaliteli bir işle geliyoruz. İsterim ki karşılığını bulsun
Ekin Mert Daymaz: Çok güzel enerjiyle başladık. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Umarım tutar.
Burak Çelik: İyi reytingler alacağımızı düşünüyoruz.

İzleyecilere mesajınız var mı?
Öykü Çelik: İzleyiverin gariii :)
Algı Eke: Çok eğlenecekler garanti veriyorum. Çok farklı komedi uslüpleri izleyecekler. Ve aynı zamanda ciddi bir draması da var. Ailece izleyebilecekleri bir dizi geliyor
Ekin Mert Daymaz: İlk iki bölümden sonra üçüncü ve dördüncü bölümü iple çekeceklerine eminim.
Burak Çelik: Gülmek istiyorlarsa izlesinler. 

Dizinin konusu:
İstanbul'dan kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken kendilerini Ege'de bulurlar. Şıpıldak köyünün hırçın güzeli Zarife'nin koyunları yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...