Atakan'dan flaş İbrahim açıklaması

Düzenleyen:
Atakan'dan flaş İbrahim açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Herkesi korkutan ciddi sakatlığının ardından Survivor adasına geri dönen Atakan Arslan, gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ile yıllarca aynı evde kaldığını açıklarken, birbirleri hakkındaki konuşmalara ilişkin tüm yarışmacıları uyardı.

Ada konseyinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Atakan Arslan, "İbrahim'in benimle alakalı söylemleri ve benim de onun hakkında bazı söylemlerim hakkında insanların konuştuğunu duyuyorum. İbrahim'le yıllarca kilometrelerce koşmuşum, yıllarca aynı evde kalmışım, yıllarca beraber dövüşmüşüz, dünyanın dört bir yanında bayrağımızı dalgalandırmak için sırt sırta vermişiz" dedi.

"ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLMAZ"

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, "Kendimde onu eleştirme hakkını fazlasıyla görüyorum. Onu eleştirebilirm, onun hakkında konuşabilirim. Aynı şekilde o da benim hakkımda konuşabilir. Bizim birbirimizi eleştirmemizden kimsenin nemalanmaması gerekiyor. Bunu da burada yasal bir uyarı şeklinde söyleyeyim. Arkadaşlar bu konuya dikkat ederse sevinirim. Eski dosttan asla düşmen olmaz. Bizim birbirimizi eleştirebilecek bir hukuğumuz var. Burada 2 ay beraber aç kalarak veya 4 ay aynı adayı paylaşınca benimle aynı hukuğu yaşamış sayılmazlar" ifadelerini kullandı.

Atakan'ın "Zaten kendisi aynı şeyi söyler" sözleri üzerine İbrahim, kafasını sallayarak eski dostuna onay verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...