Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayça Bingöl hayranlarına güzel haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayça Bingöl hayranlarına güzel haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Geçtiğimiz yıllarda. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve bütün yapımcıları peşinde koşturan Ayça Bingöl, yeni bir aile dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde rol alan oyuncu, geçen sezon Osman Sınav’la çalışmaya hazırlanıyordu. Ancak anne olacağını öğrenmişti. İkiz bebeklerine hamile kalan oyuncu, kariyerine bebek arası vermişti. 
Oyuncu eşi Ali Gökmen Altuğ’la ikiz bebek sevinci yaşayan oyuncu, kızlarına Aylin ve Leyla adını vermişti. Uçankuş TV’nin İki Kadın Arasında programının haberine göre, bebekleri artık 3 aylık olan oyuncu, setlere dönmeye karar verdi. Ayça Bingöl, Kanal D’de ekrana gelecek bir aile dizisinde rol alacak. Dizi piyasasında oyuncunun partneri olması için de Bülent İnal’la görüşüldüğü konuşuluyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...