Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıllar sonra gelen itiraf!''Beş parasızda kaldım ama...''

Düzenleyen:
Yıllar sonra gelen itiraf!''Beş parasızda kaldım ama...''

MAGAZİN Haberleri

Serenay Sarıkaya: Beş parasız kaldım ama her işe evet demedim

Oyuncu olmak isteyen gençlerle buluşan Serenay Sarıkaya: Oyunculuk hayalimdi. Acele etmedim, sabrettim. Beş kuruş param olmadığında bile istemediğim işi kabul etmedim.Son dönemin gözde oyuncularından Serenay Sarıkaya, önceki gün İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı.

Oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulunan Sarıkaya, kendi yaşadıklarını anlatırken Al Pacino'nun 'Carlıto'nun Yolu' filminde kullandığı cümlelere de yer verdi.Sarıkaya, şöyle konuştu: "Bir insan bir şey hayal ediyorsa, isteğinin gerçeğe dönüşmemesine hiçbir sebep olamaz.

Oyunculuk benim hayalimdi.Sabrettim, acele etmedim, önüme gelen her işe atlamadım.Kalbimin ve aklımın onayladığı işlerde oldum.Beş kuruş param olmadığında 'Serenay şu işi neden kabul etmiyorsun, paran yok' dediklerinde 'Hayır istemiyorum' dediğimi biliyorum.Bu gönül işi ve bu seçimlerim beni bir yere taşıdı."Rol aldığı projelerde söylediği şarkılarla da dikkat çeken ünlü oyuncu, etkinlikte 'Firuze' isimli şarkıyı alkışlar eşliğinde seslendirdi.

Günaydın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...