Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağla Şikel'e Kerem Tunçeri desteği

Düzenleyen:
Çağla Şikel'e Kerem Tunçeri desteği

MAGAZİN Haberleri

Kasığı yırtılan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda kalan Çağla'nın imdadına Kerem Tunçeri'nin yetiştiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Çağla Şikel'e Kerem Tunçeri desteğiEmre Altuğ ve Çağla Şıkel evliliğinin sürpriz bir şekilde bitmesinde bu aşkın etkili olduğu bir dönem çok konuşulmuştu. Hatta iddialara göre ikilinin aşkı Alaçatı'da başlamıştı. Her iki isim de aşk iddialarını şiddetle yalanlasa da dedikodular bitmek bilmiyor.

ÇAĞLA'NIN İMDADINA KEREM YETİŞTİ

Tunçeri ve Şıkel hakkında kulislerde konuşulan son dedikodu ise çok çarpıcı. Geçtiğimiz haftalarda çocuklarıyla futbol oynarken kasığı yırtılan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda kalan Çağla'nın imdadına Kerem Tunçeri yetişmiş.


TAKIM DOKTORUNDAN ÖZEL İSTEK

Eski modelin tedavisi için Acıbadem'deki takım doktoruna telefon açan Kerem Tunçeri, Çağla Şıkel'in tedavisi için özel istekte bulunmuş

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...