Survivor Adaya Kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 31 Mayıs

Düzenleyen:
Survivor Adaya Kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 31 Mayıs

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'da elenen isim belli oldu! 31 Mayıs 2016 Salı gecesi, Survivor eleme gecesine damga vurdu. Elemeye kalan Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara'dan hangisi adaya veda edecek sorusunun cevabı; İbrahim Yattara oldu.

Survivor 2016'da elenen isim belli oldu! 31 Mayıs 2016 Salı gecesi, Survivor eleme gecesine damga vurdu. Elemeye kalan Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara'dan hangisi adaya veda edecek sorusunun cevabı; İbrahim Yattara oldu. Survivor 2016'da elenen isim belli oldu! 31 Mayıs 2016 Salı gecesi, Survivor eleme gecesine damga vurdu. Elemeye kalan Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara'dan hangisi adaya veda edecek sorusunun cevabı; İbrahim Yattara oldu.

SIRALAMA

NAGİHAN

SEMİH

YATTARA

Survivor kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusu Survivor SMS sonuçları ile yanıt buldu. Survivor'da iki dokunulmazlık sembolünü de kaybeden ünlüler takımı 3 eleme adayı çıkardı. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara. Survivor ünlüler takımının çıkardığı üç isim Survivor halk oylamasına kaldı. Verilen oylarla adaya veda eden isim ise belli oldu. Survivor'a 31 Mayıs tarihinde veda eden isim İbrahim Yattara oldu.

Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da muhteşem bir ödül için zorlu bir parkur oyunu vardı. Son dönemde sık sık oyun kaybeden ve moralleri bozulan gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarının ardından ödül oyununun da kazananı oldu. Yarışmacıları ete doyuracak bir ödül için mücadele eden ünlüler ve gönüllüler çamur içindeki zorlu oyunda tüm güçleriyle savaştılar. Oyunun sonunda zafere ulaşan takım ise gönüllüler takımı oldu. Survivor gönüllüler son oyunda Serkay'ın Yunus Günçe'ye karşı aldığı sayı ile ödüle ulaştı.

 

ÜNLÜLERDE KİM KİMİ YAZDI

SURVİVOR 2016'YA BU HAFTA VEDA EDEN İSİM İBRAHİM YATTARA OLUYOR!

Survivor son bölüm neler yaşandı? (30 Mayıs 2016)
Survivor'ın 88. bölümü dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Bildiğiniz gibi bu bölümde takımlar arasında dokunulmazlık oyunu oynanılacak ve diğer eleme adayları ortaya çıkacaktı.

Her şey hazırlandı ve dokunulmazlık oyunu başladı. Her iki takımın oldukça hırslı olduğu görülüyordu yalnız bir taraf çok daha ağır bastı. Ağır basan taraf, rakip takıma 5 fark atarak dokunulmazlık oyununu galibiyetle tamamladı.

Dokunulmazlığı kazanan taraf büyük sevinç yaşarken, kaybeden takım ise her zaman olduğu gibi oldukça üzgündü.

Son zamanlarda geçirdiği sakatlık ile bilinen Atakan, dokunulmazlık oyununda yer almama hakkına sahipti. Yalnız takımına katkıda bulunmak amacıyla o da dokunulmazlık oyununda yer aldı.

Ama Atakan'ın desteği bile yeterli olmadı. Çünkü...

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz bölümde oynanan dokunulmazlığı kazanan taraf Gönüllüler takımı olmuştu. Bu bölümde kazanan taraf yine Gönüllüler oldu.

Ünlüler'in dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte 3. eleme adayıda belirlenmiş oldu.

Skor ise...
Gönüllüler 10 - Ünlüler 5

 

survivor 2016 kim elendi ünlüler sms oy sıralaması sonuçları sorvayvir sms sonuclari

NAGİHAN KONSEYDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU-İZLE

3. eleme adayı kim oldu?
Ünlüler takımından 3. eleme adayı olarak belirlenen isim Nagihan oldu.

Nagihan'ın aşırı derecede mutsuz olduğu ve ağladığı görüldü. Adada kalmayı çok isteyen Nagihan'ın elenip elenmeyeceği bir sonraki bölümde belli olacaktır.

Gönüllüler'de eleme adaylarının netleşmesiyle birlikte Survivor izleyicileri tarafından hangi ismin adadan eleneceği oldukça merak edilmeye başlandı.

1- Semih
2- Yattara
3 - Nagihan

Survivor Adaya Kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 31 Mayıs

Survivor 2016 kim elendi ne zaman belli olacak?
Survivor'dan kimin eleneceği Survivor'ın 31 Mayıs 2016'da gerçekleşecek olan 83. bölümünde belli olacaktır. 00:15 gibi elenen isim açıklanacaktır.

Survivor SMS sonuçları ne zaman yayınlanacak?

Elenen kişi açıklandıktan dakikalar sonra SMS Sıralaması Sonuçları bu sayfa üzerinde yer alacaktır.

Survivor 2016 sona doğru yaklaşıyor. Yarışmanın sona yaklaşması yarışmacılar üzerinde gerginliğin atmasına sebep oluyor. Tüm yarışmacılar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Survivor'ın finale yaklaşmasıyla yarışmacılar içinde heyecanın arttığını görüyoruz. Bildiğiniz üzere Survivor 1-2 ay içerisinde bitecek ve yarışmayı kazanan kişi olacak.
 

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? (29 Mayıs 2016)
Dokunulmazlık oyununa hızlı başlayan takım Gönüllüler oldu. Adadan arkadaşlarını kaybetmek istemeyen yarışmacılar canla başla dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarıştı.

Geride kalan Ünlüler, Gönüllüler'e yetişmek için çaba sarf etti yalnız başarılı olamadı.

Ünlüler 6 - Gönüllüler - 10

Serkay son sayıyı alarak takımını galibiyete götüren isim oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Gönüllüler oyunu kaybettiğinden dolayı Ünlüler arasında bireysel dokunulmazlık için oyun oynandı. Nagihan, Semih, Yunus ve Yattara arasından gerçekleştirilen oyunu kazanan isim Yunus Günçe oldu.

Ünlüler'de kim kimi yazdı?
Ünlüler takımının hepsi oylamaya katıldı. Atakan ve Yunus dokunulmaz olduğundan isimleri yazılmadı. Peki oylama kimin adı, hangi isimler yazıldı?

TV'de yayınlanmayan gizli oylar bugün Acun'un sitesi üzerinden yayınlandı. Yansıyan görüntülerde Yattara ve Nagihan'ın Semih'e oy verdi.

İşte tam liste:
Yunus Günçe ---> Semih
Yattara ---> Semih
Atakan ---> Semih
Semih ---> Nagihan
Nagihan ---> Semih

Yunus ise Yattara'yı söyledi.

Böylece Semih 4 oy, Nagihan 1 oy, olarak elemeye kalan isimler oldu.

Survivor'da neler oldu? (81. bölüm)
Survivor 2016'nın geçtiğimiz hafta bölümüne damga vuran olay Atakan'ın yaralanmasıydı. Yarışma esnasında platforma kafasını çarparak yaralanan Atakan hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre doktor denetiminde kalan yarışmacı, geçtiğimiz bölümde sağlıklı bir şekilde yarışmaya döndü.

Atakan yarışmaya döndükten sonra sağlığından dolayı bazı ayrıcalıklar tanındı. Atakan, takımlar arası ve bireysel dokunulmazlık oyunlarına katılmadı ve bu hafta dokunulmaz olarak yarışmaya devam etti. Bundan dolayı adı kağıtlara yazılmadı ama konseyde yer alarak oy verme hakkına sahip oldu.

Atakan ile Semih tartıştı!
Atakan ile Semih arasında yaşanan problemler ara ara gündeme geliyordu. Geçtiğimiz haftalardan bu yana ilk defa tartışma bu kadar alevlendi. Semih ve Atakan, konseyde birbirlerine çeşitli ithamlarda bulundu. Acun'a karşı ve kendi aralarında karşılıklı olarak devam eden diyaloglar oylama zamanının gelmesi ile son buldu.

Acun sigara açıklaması yaptı
Survivor'da Damla Can'ın sigara içmesi ile ilgili görüntüler TV8 ekranlarına yansımıştı. Acun, sigara konusu ile ilgili açıklama yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...