Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk kez ortaya çıktı! Ceceli'den olay fotoğraf

Düzenleyen:
İlk kez ortaya çıktı! Ceceli'den olay fotoğraf

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin yıllar önce gerçekleştirdiği Umre ziyaretinden bir kare, kısa sürede onlarca yorum ve beğeni aldı.

Mustafa Ceceli'nin yıllar önce yaptığı Umre ziyaretinden görüntüleri bir hayranı tarafından Instagram üzerinden paylaşıldı.

EN SON SALDIRI HABERİYLE GÜNDEME GELDİ

Geçtiğimiz günlerde bir konseri sırasında kendisine saldırıldığı yönünde haberler çıkan Mustafa Ceceli konuyla ilgili, kendisine yönelik hiçbir saldırının olmadığını ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtmişti.

UMRE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Ceceli, yoğun konser takvimine devam ederken, dün Instagram üzerinden oluşturulan bir hayran sayfası tarafından ünlü sanatçının seneler önce yaptığı Umre ziyaretinden bir fotoğraf yayımlandı. Binlerce takipçisi olan hayran sayfasının paylaştığı bu fotoğrafa onlarca yorum geldi.

İlk kez ortaya çıktı! Ceceli'den olay fotoğraf

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...