Survivor'da elenen isim yine sızdı! (Survivor'da kim elendi)

Düzenleyen:
Survivor'da elenen isim yine sızdı! (Survivor'da kim elendi)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da yine elenecek isim sızdı! Ödül oyununu kazanan gönüllüler takımında Beyonce'un Philadelphia'daki konserinden sızan fotoğrafta Efecan'ın olmaması "elendi" şeklinde yorumlandı.

TV8'in finale yaklaşırken her bölümü merakla izlenen yarışma programı Survivor 2016'nın 89. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyunu için bir kez daha parkura çıktılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Artık her hafta iki dokunulmazlık oyununa çıkan iki takımda ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Dün yapılan dokunulmazlık oyunun ardından gülen taraf yine Ünlüler oldu. 10'a 5'lik bir skorla kaybeden Gönüllüler'de bir isim daha eleme potasına girdi.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Gönüllüler takımı 3 oyla Serkay'ı eleme potasına sokmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Efecan'ın ismi otomatik olarak 2. eleme adayı olarak belirlendi.

GÖNÜLLÜLER KONSERDE, EFECAN YOK

Survivor 2016'da gönüllüler ikinci büyük ödül oyununu kazanan takım oldu. Yeni bölüm yayımlanmadan, gönüllüler takımı Beyonce'un Philadelphia'daki konserini izlerken görüntülendi. Ancak konserde Efecan'ın olmaması elendi mi sorusunu akıllara getirdi.

Survivor'da elenen isim yine sızdı! (Survivor'da kim elendi)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...