Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı, Muhammed Ali'nin ölüm haberini verdi, yarışmacılar yıkıldı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı, Muhammed Ali'nin ölüm haberini verdi, yarışmacılar yıkıldı

MAGAZİN Haberleri

Büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor'da Acun Ilıcalı'nın Muhammed Ali'nin hayatını kaybettiğini açıklaması yarışmacıları derinden üzdü.

Survivor 2016 89.bölümüyle dün akşam ekranlarda geldi. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Geçen hafta dokunulmazlık oyununu ünlülerin kazandığı yarışmada dün akşam gülen taraf yine ünlüler takımı oldu. 10'a 5'lik bir skorla kaybeden Gönüllüler'de bir isim daha eleme potasına girdi.

SERKAY VE EFECAN ELEME POTASINDA

İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Gönüllüler takımı 3 oyla Serkay'ı eleme potasına sokmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Efecan'ın ismi otomatik olarak 2. eleme adayı olarak belirlendi.

ACUN ILICALI O HABERİ PAYLAŞTI TÜM YARIŞMACILAR YIKILDI

Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali'nin tişörtünü giyerek yarışmayı sunan Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler'e ünlü boksörün hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu haberi duyan yarışmacılar adeta yıkıldı. Atakan ise tüm dünyaya örnek olan Muhammed ali için "Gözlerim doldu şu anda. Tüm dünya için bir efsaneydi. Hani bir söz var 'Yeteneğin seni şampiyon yapar, şampiyon kalmanı sağlayan ise karakterindir' Muhammed Ali de her zaman şampiyon kalacaktır. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...