Fenomen yarışması yayından kaldırıldı

Düzenleyen:
Fenomen yarışması yayından kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8’de ekrana gelen strateji yarışması 'Fenomen' ile ilgili kararını verdi. Fenomen yarışması yayından kalktı.

Fenomen yarışması yayından kaldırıldı. TV8’de Nisan ayında yayınlanmaya başlayan 'Fenomen' adlı yarışmada flaş gelişme... Hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen strateji oyunu, kanalın yayın akışından çıkartıldı.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı program hafta içi her gün 15.45’de, cuma gecesi 00.15’de ise haftanın finaliyle ekrana geliyordu. Kızlar ve erkeklerin iki ayrı evde yarıştığı 'Fenomen'in, reytinglerde istenilen oranlara ulaşılamaması sebebiyle yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Gündüz kuşağında rakiplerine göre çok düşük reyting oranı elde eden 'Fenomen'in yerine 'Oynat Bakalım' programının ekrana geleceği belirtildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...