Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nagihan, Yunus'a demediğini bırakmadı

Düzenleyen:
Nagihan, Yunus'a demediğini bırakmadı

MAGAZİN Haberleri

Ödül oyununda Yunus ile tartışan Nagihan'ın söylediklerine sinirlenerek "Birleşme partisini bile hak etmeyen bir kişi varsa o da sensin Yunus" dedi.

Ödül oyununda Yunus ile tartışan Nagihan adaya döndüklerinde Semih'le konuşurken Yunus'a esti gürledi. Oldukça sert sözler sarfeden Nagihan'a Atakan'dan ve Yunus'tan da eleştiriler geldi. Nagihan Damla'ya kaybettiğinde Yunus'un onu oynamaması gerektiğini söylemesi üzerine Nagihan çok sinirlendi.

"İNŞALLAH FİNALE GİDERSİN, HAKKIN OLMADAN"

Nagihan: "Yunus laf ebeliğinde üstüne yok. Bugünkü gündemde de oturdun tebrikler. İnşallah finale gidersin. Final koltuğuna sen oturursun, hakkın olmadan" diye çıkıştı.

"BENİM DE KAYBETMEYE HAKKIM VAR"

Ayrıca Nagihan Yunus'a sinirlenip Semih'e dert yandı: "Benim performansıma kimse laf edemez, benim atışıma da kimse müdahale edemez. Kendi dağlara taşlara fırlatıyor. Bana laf etmesine izin vermem. Zaten beni psikolojik olarak çok yıprattı. Benim de kaybetmeye hakkım olsun. Benim de hakkım olabilir. Ben böyle haksızlıklara gelemiyorum."

"BİRLEŞME PARTİSİNİ BİLE HAK ETMEDİN"

Sakatlığına rağmen iyi oynadığını da belirten Nagihan: "Ağzım burnumda, kafamı gözümü parçalamışım, burnum sızlıyor. Hala şu sol tarafım yemin ediyorum sızım sızım sızlıyor. Ben orada kendimle mücadele etmeye çalışırken gelip de benim preformansımı, atışımı eleştiremez. Bu kim? Bu Yunus Kim? Yunus hiçbir şey yapmadan kendini bir şekilde Kıbrıs'a atmaya çalışıyor.. Dokunulmazlık zamanlarında yanıma gelip biz birlik olup Semih'i potaya koyalım diyor. Nurada gitmesi gereken bir kişi varsa o da sensin Yunus. Birleşme partisini bile hak etmeyen bir kişi varsa o da sensin."

"ONUNLA HİÇBİR ALAN PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM"

Yunus ise Nagihan için "Nagihan'dan çok uzaklara gitmek istiyorum. Bu Kıbrıs da olabilir ev de. Onunla hiçbir alan paylaşmak istemiyorum" dedi.

"NAGİHAN SPORCU AHLAKINA SAHİP DEĞİL"

Atakan ise Nagihan'ın sporcu ahlakınına sahip olmadığını söyleyerek "Zaten performansı senden kötü olan birini kötülemek çok gereksiz. Bu Nagihan'ı komik durumu düşürüyor." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...