Esra Erol’dan Mutlu Kaya’ya büyük jest!

Düzenleyen:
Esra Erol’dan Mutlu Kaya’ya büyük jest!

MAGAZİN Haberleri

Katıldığı bir ses yarışmasıyla ünlenen Mutlu Kaya'nın erkek arkadaşı tarafından vurulması sonucu gördüğü tedaviye Esra Erol akülü sandalye hediyesiyle destek olacak.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun bir süre komada kaldıktan sonra yaşam mücadelesini sürdüren Mutlu Kaya'nın sesini Esra Erol duydu. Erol, programın Uzman Psikoloğu Yeşim Akıncı'nın tedavi sürecinde Kaya'ya psikolojik danışmanlık hizmeti verdiğini açıkladı.

"TEDAVİYE ÇOK GÜZEL CEVAP VERİYOR"

Açıklama yapan Psikolog Yeşim Akıncı; "Hayatta beden sağlığımız çok önemli, ama ruh sağlığımız da çok önemli. Bu tip travmalar sonrasında psikolojik tedavi şart ve tedaviye çok da güzel cevap veriyor.

"ESRA EROL'U ÇOK SEVİYOR"

Beraber vakit geçirdiğimiz zamanlarda "Esra Erol'u çok sevdiğini ve izlediğini söyledi ve küçük bir ricası var. Şu an yürümek için hastanede tedavi oluyor ama sizden akülü sandalye istiyor. Burada akülü sandalyeyi verebilecek bir meleğimiz var o da Esra Erol" dedi.

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE EDİLECEK

Esra Erol ise şu açıklamayı yaptı:

"Biz kadına şiddeti programımızda hep konuşuyoruz. Ekranda gördüğümüz bu isimlerin şiddete maruz kaldığını gördüğümüzde durumun ne kadar vahim olduğunu daha iyi algılıyoruz. Gencecik fidan gibi bir genç kız, hayalleri olan çok güzel bir yüze, çok güzel bir sese sahip. Uzman Psikoloğumuz Yeşim Akıncı'ya çok teşekkür ediyorum. İyileşme sürecinde gönüllü destek olduğu için. Biz de sevgili Mutlu Kaya'nın sosyal yaşamda hayatını devam ettirmesi için akülü sandalyesini göndereceğimizi iletelim. Ve en büyük dileğim, bu akülü sandalye sadece bir dönem senin ihtiyacını karşılar ve sonra kendi adımlarınla dimdik hayat yolunda ilerlersin. Sana ve ailene sabırlar ve bol şifa diliyorum."

15 YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı tabancayla ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan, herhangi bir indirim uygulanmadan 15 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

"SES YARIŞMASINDA BAŞARILI OLMASINI KABULLENEMEDİ"

Duruşmada esas hakkındaki görüşünü açıklayan savcı, Mutlu Kaya'nın ulusal bir kanalda yapılan ses yarışmasında başarılı olması nedeniyle konserlere ve sahneye çıkmaya başladığını, sanık Veysi Ercan'ın ise bu durumu kabullenemediğini kaydetmişti. Bu nedenle sanık ve Mutlu Kaya arasında sorunlar çıktığını vurgulayan savcı, Veysi Ercan'ın ikamete doğru 4 el ateş ettiğini, kurşunlardan birinin Mutlu Kaya'nın başına isabet ettiğini belirtmiş, sanık Veysi Ercan'ın Mutlu Kaya'yı doğrudan kastla hareket ederek öldürmek istediğini vurgulayarak sanığın kasten öldürme suçunu elinde olmayan nedenlerle tamamlayamadığını belirtmişti.

KAYNAK:HABERLER.COM

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...