Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minik sporculara hep destek tam destek

Düzenleyen:
Minik sporculara hep destek  tam destek

MAGAZİN Haberleri

Nur Fettahoğlu, Ceyda Düvenci ve Pelin Karahan özel eğitime gereksinim duyan çocuklarla ‘Minik Sporcular’ projesinde bir araya geldi. Fettahoğlu, “Çocukların yüzündeki gülümsemeyi görünce içiniz az da olsa rahatlıyor” dedi

Özel Olimpiyatlar kapsamındaki ‘Minik Sporcular’ projesinde ilk dönem eğitimleri Ceyda Düvenci, Pelin Karahan, Nur Fettahoğlu, Ayşe Tolga ve  Özlem Kaymaz’ın katıldığı etkinlikle son buldu. Migros, P&G Türkiye ve Özel Olimpiyatlar Türkiye desteğiyle hayata geçen proje, özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların becerilerini sporla geliştirmeyi amaçlıyor.Şubat ayında kızını dünyaya getiren Fettahoğlu, “Daha yeni anneyim. Heyecanlıyım. Yaşanmışlıkları duyunca içiniz burkuluyor. Fakat çocukların azmini ve yüzündeki gülümsemeyi görünce içiniz az da olsa rahatlıyor” dedi. 

Kaynak:Milliyet

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...