Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı sordu: Kim kime daha yakın?

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı sordu: Kim kime daha yakın?

MAGAZİN Haberleri

Ünlüler takımında yarışmacılar arasında çok karmaşık diyaloglar olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, takımda kimin kime yakın olduğunu öğrenmek için sözü yarışmacılara bıraktı.

'Survivor 2016''nın dün yayınlanan bölümüne, ada konseyindeki soru ve ünlüler takımının cevabı damgasını vurdu.

NAGİHAN'IN EN İYİ ARKADAŞI SEMİH
Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın "Kim kimle ne durumda, ben çözemedim" demesi üzerine konuşan Nagihan Karadere, en başında beri Semih Öztürk ile çok iyi anlaştığını belirtirken, Yunus Günçe ve Atakan Arslan ile fikir birliği içinde olmadıklarını söyledi.

Son olarak Nagihan'la sert bir tartışma yaşayan Yunus ise takım arkadaşları Semih, Nagihan ve Atakan'la mesafeli bir ilişkisi olduğunu açıkladı.Yunus Günçe ayrıca, Semih'le anlaşmanın tek yolunun ona itirtaz etmemek olduğunu vurguladı.

Ezgi'nin elenmesi sonrası daha sessiz bir görüntü çizen Atakan da Yunus gibi tek başına hareket ettiğini, Oyun alanı dışında yalnız kalmayı tercih ettiğini ifade etti.

"YUNUS GÜNÇE VARMIŞ"
Semih Öztürk, Yunus ile iletişiminin kopmamasının tek sebebi olarak, takım arkadaşının karşısındaki hiç hakaret etmemesini gösterdi: Tartışmalarımız sert olmuş oolabilir. Hakaret etmeden tartışabilen birini görünce şaşırdım. Sabaha kadar tartışırız, ama iletişim kopmuyor. Kendim gibi birini görünce çok mutlu oldum. Yunus Günçe varmış yani, böyle birisi varmış. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...