Survivor'a veda eden isim Yunus Günce oldu

Düzenleyen:
Survivor'a veda eden isim Yunus Günce oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'da finale doğru yaklaşırken bu hafta dokunulmazlığı iki takımda kaybetti. Gönüllülerden İbrahim, ünlülerden ise Semih ve Yunus eleme adayı oldu. Yunus potadan çıkamadı

Survivor 2016'da yine nefes kesen eleme heyecanı yaşandı. İlk eleme adayı dün yapılan dokunulmazlık sonucunda İbrahim olmuştu. İkinci dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı da elenme potasına Semih ve Yunus Günçe isimlerini aday olarak belirledi.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı ibrahim oldu. İkinci dokunulmazlığı ise Ünlüler kaybetti ve Semih ve Yunus Günçe isimlerini aday olarak belirledi. Survivor'da yapılan eleme sonucunda adaya veda eden isim Yunus Günçe oldu.

Survivor'a veda eden isim Yunus Günce oldu

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

13 Nisan 1976 yılında Almanya’da doğan Yunus Günçe, aslen Trabzon Akçaabatlı olup; tiyatro, dizi oyunculuğu, sinema, DJ ve komedyen olarak birçok alanda adını duyuran bir kişidir. İlk olarak Number One radyoda DJ olarak görev alan Günçe; daha sonra Radio Hot’a geçerek DJ’lik hayatını sürdürmüştür. Hot TV de yer alan Dejavu programının sunuculuğunu yapan Yunus Günçe; sonra Best TV de aynı programı sürdürmüştür.

‘’Koçum Benim’’ dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteri ile de TRT1 de gösterim boyunca izleyicilere oyunculuğunu da sergilemiştir. Birçok reklam filminde seslendirme yapan Gökçe; birçok markanın basılı ve TV çalışmalarında da oyunculuk üstlenmiştir. Oynadığı sinema filmleri arasında; Oğuzhan Tercan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘’Hırsız Var’’ ve Mustafa Altıoklar’ın yönetmen olduğu ‘’O Şimdi Asker’’ yer almaktadır.

Yunus Günçe; birçok televizyon programında da kariyer hayatını sürdürürken her türlü aktivitelerden de geri kalmadığını göstermektedir. CNN Türk de 2011 yılında yayınlanan  ‘’Beni İkna Et’’ üniversiteler arası yapılan münazara içerikli bir programda sunuculuk ve modaratörlük yapmıştır. TRT spor kanalında yer alan ‘’Sporaktif’’ programının da sunuculuğunu üstlenmektedir.

Yunus Günçe; ‘’Kafamda Böcek Var’’ adlı tek kişilik oyununu yurdun birçok yeri gezerek seyircilere sergilemektedir. Survivor 2016 Yarışmasında ünlüler takımında yer alacak olan Yunus Günçe; 15. haftada Survivor 2016’ya elenerek veda etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...