Deniz Çakır, o soruya cevap vermedi

Düzenleyen:
Deniz Çakır, o soruya cevap vermedi

MAGAZİN Haberleri

Önceki gün Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, Oktay Kaynarca ile ayrılıp ayrılmadıkları yönündeki soruya cevap vermek istemedi.

Deniz Çakır, önceki gün Bebek'teydi. Oyuncu, "Oktay Kaynarca ile birlikteliğiniz devam ediyor mu" sorusuna "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek gazetecilerin yanından hızlı adımlarla uzaklaştı.

OKTAYLI VEDA

Öte yandan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi, dün akşam 40'ıncı bölümü ile sezon finali yaptı. Oktay Kaynarca ve set ekibi ile çektirdiği fotoğrafı İnstagram'dan paylaşan Deniz Çakır, "Çaycısından ışıkcısına..makyözünden oyuncusuna.. tüm arkadaşlarımın eline sağlık .. Yorulduk ama güleryüzümüzü hiç kaybetmedik... Güzel seyirciii.. Emeğimize ilginiz ve takdirinizle karşılık verdiğiniz için en büyük teşekkür size...bu akşam sezonun son bölümünde görüşmek üzere... İnanç, minnet ve sevgiyle..." notuyla, hem ekip arkadaşlarına hem de seyirciye teşekkür etti.

Deniz Çakır, o soruya cevap vermedi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...