Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun, İrem Derici'yi kaptı

Düzenleyen:
Acun, İrem Derici'yi kaptı

MAGAZİN Haberleri

İrem Derici, TV8 ekranlarında yayınlanacak Rising Star Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturacak.

Yaz sezonunda ekranlar yine şenleniyor. Geçtiğimiz yıl TV8 ekranlarında final yapan Rising Star Türkiye yeni jüri üyeleriyle izleyicilere merhaba diyecek. İkinci kez yayınlanacak şarkı yarışmasında jüri koltuğunda Yılmaz Morgül'ün ve İrem Derici'nin oturacağı söyleniyor.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Acun medya şirketinden resmi bir açıklama yapılmasa da bu iki ismin jüri olması muhtemel çünkü Morgül geçtiğimiz aylarda Survivor 2016'ya veda ettikten sonra yaptığı açıklamada yeni bir programla ekranlara geleceğinin sinyallerini vermişti. İrem Derici ise O Ses Türkiye'den tanınıyor. Derici şu an müzik dünyasında yaptığı parçalarla listeleri sallıyor.

HÜLYA AVŞAR'LA DALGA GEÇMİŞLERDİ

2011 yılında O Ses Türkiye'ye katılan İrem Derici için şarkı sonrası tek dönen Hülya Avşar olmuştu. Derici'nin performansını beğenmeyen Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise ise Avşar'ın kararıyla dalga geçmişlerdi.

3 İSMİ DE SOLLADI

Fakat Derici yarışma sonrası yaptığı 'Kalbimin Tek Sahibi' şarkıyla üç şarkıcıya adeta gönderme yapmıştı. O dönem klibi 70 milyondan fazla tıklanırken Boz, Sandal ve Hadise'nin toplam izlenme rakamı Derici'nin rekoruna ulaşamamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...