Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömür Gedik'in Ferhat Göçer'i kızdıracak itiraf

Düzenleyen:
Ömür Gedik'in Ferhat Göçer'i kızdıracak itiraf

MAGAZİN Haberleri

Ömür Gedik, Hollywood yıldızlarından en çok Brad Pitt'le konuşurken çok heyecanladığını belirterek "Brad Pitt beni ağlatan tek erkek oldu" dedi.

Gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik "Aşk mı dedin" single çalışmasıyla Best Fm'de Yasemin Şefik'in programına konuk oldu. Klibinde eski sevgilisi karşısına çıkınca ikilemde kalan birini canlandıran sanatçı bugüne kadar yayımlamış olduğu kliplerini de sinema filmi gibi hazırlayıp müzik severlerle buluşturdu.

"BRAD PİTT BENİ AĞLATAN TEK ERKEK OLDU"

Program boyunca samimi açıklamalarda bulunan Ömür Gedik; Yasemin Şefik'in "Ömür sen bir çok Hollywood yıldızıyla da görüştün, yazdın, anlattın. En çok hangisinde heyecanlandın?" sorusu üzerine; "Robert De Niro, Brad Pitt bunlardan başlıcaları ama en çok Brad Pitt. Onu gördüğümde ve yanyana geldiğimizde, konuşmaya başladığımızda her şey rüya gibiydi. Buradan ilk kez bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben Brad Pitt'le görüştükten sonra çok ağladım. Hani o hayran durumu var ya anlamazdım o olayı. Ancak Brad Pitt beni ağlatan tek erkek oldu." açıklamasını yaptı.

Ömür Gedik'in Ferhat Göçer'i kızdıracak itiraf

"FERHAT BUNU DUYMASIN"

Şefik'in "Yani seni bir tek Brad Pitt mi ağlattı. Eyvah Ferhat bunu duymasın." deyince Ömür Gedik kahkahayı bastı.

Geçtiğimiz aylarda Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti kısa bir ayrılık yaşamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...